BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

donderdag 30 juli 2009

Wanted: Chi stijltang!

De laatste tijd erger ik me meer en meer aan mijn stijltang.. Ik krijg niet echt heel stijl haar. Of voor even, maar na enkele uren lijkt het nergens meer op.

Nochtans gebruik ik nu toch een vrij dure stijltang van Babyliss. Die ik gewonnen had bij Flair! Kost toch rond de € 100, dus dan verwacht ik er toch wel wat van.

En daarom heb ik beslist dat ik een CHI stijltang wil! :-) Deze zijn ook vrij duur, maar goed, hier sparen we voor! :-)

Op Ebay kosten ze € 155. Met gratis verzending!

Enkele foto's...







Ik wil ook zo'n mooie stijle haren!
Hebben jullie een Chi stijltang en wat vinden jullie ervan?

24 reacties:

Anoniem zei

ja ik heb er een ! en echt super fijn =) alleen als ik jou was zou ik een chi kopen wat je haar niet kapot maakt door de hitte ( dat is volgens mij de blauwe en de rode? ) liefs.

Anoniem zei

Ik heb ook een CHI (de blauwe) en ben er super tevreden mee. Het is de enige tang die m'n haar krijgt zoals ik het wil en waarbij het ook stijl blijft tot ik het was.
Tot zover de beste stijltang die ik ooit gehad heb, zeker z'n prijs waard :D

Tessa zei

Jij hebt een beetje dikker haar denk ik he? dan zal de Chi wel goed werken denk ik :) mijn haar word met de chi 1 strooien dakske haha

Anoniem zei

nog nooit getest! maar ik zou eens rondspeuren want ik hoor toch ook wel vele negatieve klanken over de CHI.. en dat wil je niet echt voor die prijs haha :p

Maaike (Honestbeauty) zei

Ik heb er gewoon eentje van blokker van 12 euro en die werkt prima :D . Ik gebruik wel een product van de kapper om het plat te krijgen ( Sleek & Shine van Waland)

Marijke zei

waar kan je hem het beste kopen? dan ga ik ook voor de blauwe of rode! :-) dank je voor de tips!

steffi zei

nog nooit getest maar lijkt me goed spul :D!

Lovetomakeup zei

Hier kan je hem het best kopen
http://www.haarshop.nl/default.asp?part=product_details&subject_id=31

Betrouwbaar en snelle verzending, mijne zijn snoer is bijna kapot, binnekort een nieuwe kopen!

Marijke zei

dankje Evi! ga eens kijken se op de site! :-)

christine zei

Hee, mijn reacties zijn weg?

Marijke zei

@Christine: ik heb niets gezien... blogspot doet echt raar soms...

Anoniem zei

Op www.barberstore.eu zijn ze maar 147,95 inclusief b.t.w. En je krijgt er Farouk Silk Therapy 50ml gratis bij!

Anoniem zei

Ik heb de rode stijltang (chi 3/4 volumizer flat iron) en die is echt perfect! Je kan je haar er mee krullen, meer volume aan je haar geven, je haar flippen en natuurlijk ook stijlen! Gebruik um in combinatie met Chi silk infusion en je haar wordt zacht en glimt heel mooi! Echt een aanrader!

Marijke zei

op de webshop haarshop.nl krijg je die chi silk infusion er gratis bij als je een stijltang koopt! handig! :-) ik bestel hem binnen enkele weekjes! :-)

Anoniem zei

Ik heb altijd een scp tourmaline stijltang gehad tot gisteren toen deed ze niets meer! GROTE RAMP want ik kan met haar geen weg zonder stijlang! ik heb veel en dik haar met veeeeel slag erin niet echt krullen maar zo echte bekken! heb altijd lang haar gehad tot ik mijn stijltang had! Ik heb nu een korte schuine bob en ik krijg mijn pluimen echt niet stijl met de haardrogen en borstel! Nu mijn geliefde stijltang stuk is en de fabrikant is failliet kan ik niets anders dan overgaan op een ander merk! de rode CHI volumizer spreekt me aan maar kweet niet of het zo geschikt is om het echt stijl te maken? Kan me iemand helpen???? L

Marijke zei

@Anoniem: ik heb nog geen chi stijltang, maar lees er alleen maar positieve dingen over. Misschien moet je het ev googlen. Dan vind je reviews en zo. succes!

Anoniem zei

Kheb het me dan toch geriskeerd kheb me een Chi volumizer aangekocht de reviews waren allemaal erg positief dus kdacht waarom niet!!! Nu te hopen dat ze aan mijn verwachtingen voldoet en men wilde haren kan temmen :-) :-)!! toch bedankt voor de reactie!!!
groetjes L

Marijke zei

graag gedaan hoor! laat je weten wat je er van vind?

Anoniem zei

Jaja zeker! Kheb net een mailtje gekregen dat ik hem maandag zal hebben!! Dus dinsdag mag je een verslag verwachten!! Lindsay

Eline zei

Lindsay...wat vind je van de CHI Volumizer?? ik denk er ook aan om er één aan te schaffen namelijk..heb wel dun haar..maakt dat uit denken jullie?

Anoniem zei

Ik wil ook graag een Chi kopen, maar zie dat er drie verschillende zijn: Iron, Nano en Wee Chi. Welke hebben jullie?

Marijke zei

ik heb er ook nog geen hoor... gewoon even googlen, dan vind je wel wat reviews!

Anoniem zei

hooi,,
ik ben net ook de Chi nano digital besteld. Das zo een blauwe met een digitaal schermpje, je kan dan zelf je graden instellen echt handig.
Ik heb hem ook al getest bij mijn kapper. En hij is egt fantastisch!!!! Mijn haar wordt daar echt zijdezacht van en het glanst egt mooi:)
Ben er echt zeer tevreden over!
ik raad jullie aan om die zeker te kopen.
xx Saraahh

Anoniem zei

hoihoi..
ik heb ook een chi nano (de blauwe) wat daar fijn aan is.. is dat het bacterien dood tijdens het stijlen.. waarom een chi tang ook erg goed is is dat ie inplaats van stalen platen keramische platen heeft.. wat mij ooit is vertels is dat je het kunt vergelijken met een hot stone massage, je weet wel met die stenen dat zijn ook karamasische stenen die op een bepaald tempratuur worden gebracht en worden dan op je rug gelegd warm nu is een stalen plaat op dezelfde tempratuur en leg die op je huid.. denk dat je vel eraan blijft kleven zo werkt dat dus ook met die stijltang... ook heb ik de mijne bij johnbeerens.com besteld want daar heb je hem nu voor 99 euro! ZONDER verzendkosten ( alles onder de 50 euro wel)