BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

vrijdag 14 augustus 2009

Aankoopjes


Gisteren ben ik even naar het wijnegem shopping center geweest. Ik ging naar MAC voor de Studio Moisture Tint! Maar ben uiteindelijk ook nog even langs Essenza en Equiform geweest!

Niet dat ik iets nodig had, maar kom! ;-)

Ik ging eerst even langs Essenza, vind het altijd zo leuk om eens binnen te springen! :-)

Ik stond voor het Yes To Carrots schap en kon het gewoon niet laten!
Dus heb ik de nachtcrème gekocht! :-)Ik wandelde richting Esprit om eens te kijken naar een jasje, en passeerde Equiform. Zag er leuke winkel dus even binnengegaan, en lap ;-) weer kon ik niet weerstaan...

Ik kocht een reinigingsmousse van Nuxe op basis van roosjes. Hier heb ik de oogreinigingslotion van en vind deze superfijn dus kan dit ook alleen maar meevallen hé!

Ik kreeg nog een sample van een masker.
En dan naar MAC! Ik kijk eerst even rond en zag de Love That Look collectie. Oh oh.. Ik spotte een erg mooie oogschaduw, swatche hem en was weer verkocht ;-) Het is de kleur "Ego" Een mooie, lichtroze kleur! En natuurlijk kocht ik de Studio Moisture Tint in de kleur Medium!
Ik ben superblij met mijn aankoopjes! Reviews volgen later!

7 reacties:

Katia zei

Leuke aankoopjes! :D

Tessa zei

hé ik wil die studio moisture tint ook graag maar ik wacht tot de winter want ik ben veel bruiner nu dan door de rest van het jaar. Is hij fijn? ik wou hem omdat ik foundation te dekkend vind

Myrna.. zei

Leuke spulletjes!!
Heb je de moisture tint al gebruikt? Vind hem zelf echt super fijn!

Nicky zei

ik ben benieuwd naar je review over de YTC-nachtcrème... lijkt me fijn spul, maar vind ik iets te duur om zomaar te kopen.

Anoniem zei

oh superleuke aankoopjes!

Lovetomakeup zei

Lekker geshopt! Ik vind Ego ook echt prachtig, maar grand entrance en Style snob zijn ook echte musthave's!!

Marijke zei

Heb hem nu nog maar 1 dagje gebruikt, maar vind hem best fijn! en de nachtcrème heb ik gisteravond gebruikt en vind hem echt super! uitgebreide reviews volgen nog! :-)