BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

zondag 23 augustus 2009

Kapster

Donderdag ben ik naar de kapster geweest! Jullie weten misschien nog dat mijn haar de vorige keer geel was, dus ben ik niet meer naar die kapster geweest! ;-) Tijd voor een nieuwe kapper! En die heb ik gevonden! Ik ben heel blij met het resultaat! Precies zoals ik het wilde! :-)


Hier enkele foto's!







Ik vind het heel goed, ben supertevreden! Ik ga zeker terug naar deze kapster!

Ohja, de kapster gebruikte een stijltang van WAHL. En omg mijn haar stijlen ging nog nooit zo snel! :-) En het beste: de stijltang is daar te koop voor € 55.


Wat denken jullie? De Chi stijltang of deze? Ik ben geneigd om deze te kiezen! scheelt me € 100! ;-)
Heeft iemand van jullie deze WAHL tang? Laat me dan zeker weten wat je er van vindt! :-)

7 reacties:

Anoniem zei

leuk kapsel !

Lija zei

Staat je erg leuk! Dat gesteilde haar staat je ook erg mooi! Ik heb eerlijk gezegd nog nooit van de WAHL tang gehoord, dus daar kan ik je helaas niets over zeggen. Je profielfoto is nu trouwens wel heel anders dan je huidige 'look', zag het net bij toeval :D

Katia zei

Mooi kapsel :-) Als je tevreden bent over de Wahl, waarom dan 100 euro extra uitgeven? Daar kun je dan nog wat andere goodies van kopen :D

Marlinda zei

Je haar ziet er echt superleuk uit! En als je die tang van de kapster goed vind, zou ik die gewoon kiezen! Scheelt echt een boel geld! en hij zal heus wel goed zijn als de kapster um ook gebruikt ;-)

glamourista (katrijn) zei

Helemaal eens met de dames voor mij! Het staat je echt prachtig en ik zou deze tang kopen... kan je voor 100 euro aan lushgoodies shoppen, yay!

Tessa zei

Idd ik zou ook deze pakken dan :d je hebt het resultaat nu zelf al kunnen zien

Marijke zei

dankje ladies! ik ga id voor die wahl tang gaan! :-) kan ik idd nog eens shoppen bij lushuk! :-)
@Lija: zal de foto eens aanpassen! ;-)