BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

vrijdag 28 augustus 2009

Kokos stash!

Ik ben gek op producten met kokos geur! Ideaal voor in de zomer, maar ik vind ze zo lekker ruiken dat ik ze ook in de winter gebruik! :-)


Dus laat ik jullie vandaag mijn kokosproducten stash zien!


Een kokosparfum van Yves Rocher! Heerlijk! Heb hier ook al de douchegel van gehad! En een whipped body butter van The Secret Garden! Deze is best wel fel, maar maakt mijn huid superzacht!

Mijn Inecto stash! Jullie weten allemaal dat ik dol ben op dit merk! :-)
Ik heb de reinigingsdoekjes, facewash, moisturizer, gezichtsscrub, handcrème, conditioner, leave in conditioner, douchegel, bodyscrub en de bodylotion! Enkel de douchegel en bodylotion heb ik nog niet gebruikt! De andere producten zijn echt heerlijk! :-) Ik heb er eens een review filmpje van gemaakt, klik hier om het te zien!
Hebben jullie nog kokos aanraders? Let me know! :-)

8 reacties:

Ioni zei

Geen kokos tips van deze kant. Ik kan er niet goed tegen, ooit heel ziek geworden van kokos en sindsdien wordt ik al misselijk als ik het ruik :(

Mel zei

Coco lotion van LUSH!
Nee eigenlijk ruikt die niet naar kokos :D, hij ruikt naar LUSH eigenlijk. En hij verzorgt mijn huid heel goed. Op mijn bovenarmen had ik zo van die bolletjes en door deze bodylotion is dat ineens allemaal weg. Maar voor de winter ga ik eens voor Sympathy for the Skin (banaan en vanille, jammieee!) :)

Ontopic: Mss de producten van The Body Shop, ik heb een staaltje geprobeerd van Coconut Scrub en die is best wel fijn! The Body Shop heeft trouwens een nieuwe kokoscollectie dacht ik!

Anoniem zei

Oeeh die bodyscrub heb ik ook :)

Anoniem zei

haha lekker veel ^^ :D

Marijke zei

@Ioni: ja ik las het al op indewatten! ;-) ieder z'n geur he! :-)
@ Mel: ms moet ik die ook maar eens testen dan!
@lifestyle: hij is bijna op bij mij!
@prettybudget: jep! :-) inecto fan hier!

Katia zei

Woow zoveel producten van Inecto! *kwijl* :D ik ben ook helemaal in mijn kokos-periode <3

Chrissie zei

Oh heerlijk kokos!
Ik vind de inecto bodylotion trouwens eigl helemaal niet naar kokos ruiken! Het is meer een cacao boter geur, zoals palmers, vond ik wel een beetje jammer...had me echt op een kokos geur verheugd! Die daily moisturiser van inecto is wel weer echt fijn!
overigens: bij 'de tuinen' in nederland (soort essenza) zijn de inecto producten nu in de aanbieding: 2 voor 1!
Ook een aanrader van cocos zijn trouwens:
- kruidvat cocos yoghurt douchegel! al gaat die er nu uit jammer genoeg! Nu hebben ze eentje met alleen kokos geur, maar die is minder fijn dan die wat ze eerste hadden
- de body shop kokos bodybutter is echt hemels!! Kan er echt aan blijven ruiken!

Marijke zei

@ Chrissie: die bodyshop butter ga ik zeker eens proberen!