BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

zaterdag 15 augustus 2009

REVIEW: Biocura dagcrème

Een tijdje geleden schreef ik dat ik de Biocura dagcrème van de Aldi had gekocht! Ik gebruik hem nu ongeveer 2 weken, dus tijd voor een review!




De dagcrème kost € 2.69. Niet duur dus. Het is de Aqua Depot dagcrème, een frisse hydraterende crème! De crème bevat zeemineralen en heeft een gelachtige structuur.

Ik vind hem heel fijn om te gebruiken. Je gezicht voelt meteen heerlijk fris aan, en de dagcrème dringt snel in.

Hij bevat UV filters en UVA en UVB bescherming! Een ideale dagcrème voor in de zomer dus! Al moet je best altijd een dagcrème met zonnefilter gebruiken!

De geur is best wel sterk voor een dagcrème. Maar ik hou wel van de geur, maar kan wel begrijpen dat sommige deze vinden stinken! ;-)

Ik ben best tevreden over deze dagcrème! Al moet ik wel bekennen dat ik de laatste dagen terug meer rode plekjes heb aan mijn wangen... :-( Hopelijk komt het niet door deze crème, zou het best spijtig vinden! Ben er voor de rest héél tevreden van!

Ik ga nu enkele dagen een andere dagcrème gebruiken en dan zien of de uitslag verbetert! I'll keep you updated! :-)

12 reacties:

*Ingrid* zei

Hoi!
Ik vroeg me af of je de Hydrazen van Lancôme al hebt getest want ik ben aan het overwegen om die ook te kopen.

xx

Anoniem zei

ben benieuwd hoe het met de uitslag zal aflopen!

btw: het is soms erg moeilijk om een reactie achter te laten, ben deze nu al 4x ofzo aan het proberen..

Marijke zei

@Ingrid: ben de hydrazen nu al enkele dagen, hij is wel iets rijker, dus voor een vette huid raad ik hem niet aan. Ik denk dat ik deze in de winter nog veel fijner ga vinden! :-)
@Prettybudget: weet het, bloggen doet echt stoms soms... kan er spijtig genoeg niets aan doen vrees ik. Als iemand een oplossing weet, let me know! :-)

kim zei

Ik ben nu ook sinds een weekje met de Aqua Depot bezig, en tot nu toe nog geen klachten! :-) Ben benieuwd wat het doet na een week of 2...

De Hydrazen is gewoon een kers op de taart! Ik vind hem super maar helaas ook wat prijzig...

Marijke zei

@Kim: ja, ik ga hem zeker nog eens testen hoor... mss was het iets anders! De Hydrazen is een hele goede dagcrème, maar net iets te rijk voor in de zomer vind ik! dit word zeker mijn favoriet in de winter! :-)

shanna zei

Ik kreeg hier ZOOO'N uitbraak van puistjes van.. Ben een maand bezig geweest ervanaf te komen.. :S

Marijke zei

oei! klinkt niet zo goed, Shanna!

Eline zei

Ik was er eerst ook heel tevreden over, maar nu heb ik ook enkele rode plekjes op mijn gezicht gekregen. Daarom stop ik er nu even mee om te zien of het aan deze dagcrème ligt.

Marijke zei

oei, ja heb ik ook gedaan! binnenkort nog maar eens proberen...

The Budget Queen zei

Hee Marijke, leuk blog. Goede tip ook de Biocura, gebruik het zelf al meer dan een jaar. Check out my blog www.budgetqueen.blogspot.com

Marijke zei

dankje! je blog is ook leuk!

Anoniem zei

Ken je www.cosmopinie.nl al?