BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

zondag 30 augustus 2009

REVIEW: Lancome Hydra Zen dagcrème

Een tijdje geleden kocht ik in de Ici Paris Xl een leuk Lancome setje! Normaal koste h et € 56 en nu € 28. Goede deal hé!

Vandaag ga ik voor jullie de dagcrème reviewen!
De Hydra Zen dagcrème is populair bij verschillende beautyblogsters! Hij is vrij duur, maar elke cent waard!

Deze dagcrème is de queen der dagcrèmes voor de gevoelige huidjes!



De dagcrème zit in een potje van 50 ml. Hier ga ik best lang mee doen!

Microcapsules met sodium, hyaluronzuur, gevectoriseerde ceramiden en glycerine voorzien de huid van een intense en duurzame hydratatie.

Het NEUROCALM™ complex met natuurlijke plantenextracten bestrijdt de negatieve effecten van stress, veroorzaakt door omgevingsfactoren of emoties. Zeevenkelextract stimuleert de positieve effecten van stress door de productie van beta-endorfinen, waardoor de kalmering wordt versterkt.

DE GEUR: Bewezen kalmerende en ontstressende werking.o Roos en lelietje-van-dalen: kalmerendo Sinaasappel: relaxendo Appel: ontstressendo Witte muskus: geruststellend

Klinkt goed hé! En het klopt allemaal! De dagcrème kalmeert, hydrateert en verzorgt mijn gevoelige huid!



De crème is vrij dik, dus ideaal voor een droge huid! Soms merk ik wel dat deze voor in de zomer vrij 'vettig' kan aanvoelen. Maar ik ben zeker dat deze voor de winter ideaal gaat zijn! Dan is mijn huid altijd wat droger!
De geur is super! Een zachte vrouwelijke geur!
Ik ben echt heel blij met deze dagcrème! Hij is ideaal voor mijn gevoelige huid! Enig nadeel is de prijs! € 52 voor een dagcrème vind ik wel te duur! Maar als deze op is, hou ik gewoon de solden weer in de gaten! :-)

6 reacties:

Lija zei

Klinkt erg goed! Dure creme idd, maar met de solden is het natuurlijk een stuk beter te doen. En je mag natuurlijk best eens lief voor jezelf zijn :D Wat zijn de andere twee flesjes trouwens? Make-up-remover en reinigingsmelk misschien?

Lija zei

Oeps, ben een btje scheel :p, zie nu dat er drie miniatuurtjes naast liggen. Altijd leuk als je er van die extra dingetjes bij krijgt!

A Part Of Beauty zei

Leuke revieuw!

Myrna zei

Dat is inderdaad een goede deal! Hij klinkt wel heel erg zijn!

Tessa zei

Ik moest lachen toen ik deze post las, ik heb de Hydra Zen namelijk het hele vorige schooljaar 'viritueel' moeten verkopen op van die oefenbeurzen XD k heb er veel verkocht! als dat echt geld was geweest.. amai :d

Marijke zei

@Lija: er is idd 3 mini's! Reinigingsmelk, tonic en een gel dagcreme!