BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

vrijdag 21 augustus 2009

Summer With John Frieda!

Met deze zomerse temperaturen is het héél belangrijk om je haar goed te verzorgen! En dat kan je met enkele leuke John Frieda producten!



Deze 2 productjes kreeg ik enkele weken geleden om te reviewen! Ik kan alvast zeggen dat ik er heel blij mee ben!

Wat je zeker moet gebruiken in de zomer is een heat protector.

Deze beschermt je haar tegen de zon, maar ook tegen de hitte van de haardroger, stijltang of krultang! Een serum gaat het pluizen van je haar tegen! Meestal heb je een serum voor de pluis, en een heat protector apart. Maar het John Frieda Thermal Protection Serum heeft ze allebei! Het maakt je haar glad, glanzend én beschermt tegen de hitte! Handig! :-)



Ik vind hem echt supergoed! Ik had al een mini originel serum van John Frieda en was er ook super tevreden over! Ik hou er niet van om veel verschillende producten in mijn haar te doen, dus ik vind dit serum ideaal! Mijn haar is hier ook superblij mee! Met Biosilk heb ik vaak dat mijn haar snel vet wordt, maar met dit serum is dat helemaal niet! Een absolute summer must have!

En speciaal voor de blondines is er de Go Blonder shampoo en conditioner! Hiervan kreeg ik de shampoo! Ook hierover alleen maar positiefs!



Deze shampoo bevat citrus en kamille extracten die je haar 'oplichten'. Ik heb al wel wat kamilleshampoo's gebruikt maar er was er geen enkele die mijn haar zo oplicht als deze! Mijn haar ziet er lichter en gezonder uit! Hij doet mijn haar glanzen en reinigt het goed!
Brunettes niet getreurd! Er bestaat ook een brunette lijn! :-)

De shampoo kost € 9.95 en het serum € 14.95. Je kan ze kopen bij Kruidvat!

Ik kan deze producten zeker aanraden! Ik zet alvast enkele John Frieda spulletjes op mijn wishlist! :-) Hopelijk jullie ook!

7 reacties:

Anoniem zei

john frieda is ook goed merk, het serum gebruik ik altijd bij het stijlen =)

NeonRocks zei

Ik had ooit een tester van het originele Frizz-ease serum. Moet zeggen dat ik er erg tevreden over was. Ook dat Biosilk werkt goed, dat gebruikt mijn kapper altijd. Ik hoorde dat die producten nu ook in de winkel verkrijgbaar zijn, dus misschien dat ik die eens moet aanschaffen.

xoxo

Anoniem zei

Als mijn huidige shampoo op is, ga ik Go Blonder eens proberen :-).

Tessa zei

die flessen shampoo gaan altijd zo lang mee vind ik!

Anoniem zei

Hoi,

Kreeg je die producten via de John-Frieda club?
IK had me daar een tijd geleden (al meer dan 2 maanden?) voor ingeschreven, en je zou dan een gratis produdt krijgen aangepast aan je haartype.
Normaal zouden ze tegen augustus aan iedereen iets opsturen maar ik heb nog steeds niets gehad :(

Marijke zei

@Anoniem: nee, niet via de john frieda club! dat pakketje heb ik ook nog niet gekregen! maar dat komt nog wel! :-)

John Frieda Elite Team zei

Voor alle John Frieda fans:
Het welkomstpakketje die je als John Frieda Elite Club member ontvangt, zal in september worden verstuurd. Door het overweldigend aantal aanmeldingen, waren de mini's al snel op en moeten we wachten tot deze binnen zijn. Daarna kunnen we de pakketjes gaan evrsturen. Onze excuses voor het ongemak.
Met vriendelijke groet,

Het John Frieda Elite Team