BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

dinsdag 24 november 2009

Review: Lush Ultimate Shine en American Cream



Bij mijn Lush uk bestelling zaten deze 2 heerlijke producten!





De Ultimate Shine shampoobar is mijn nieuwe favoriet! Hij maakt mijn haar echt goed schoon. Hij bevat citrus en is dus heel goed voor haar dat snel vet word. In de shampoobar zitten kleine glinstertjes maar daar merk je gelukkig niets van in je haar. Het is even wennen om te gebruiken, maar eigenlijk is het heel simpel. Je wrijft de bar tussen je handen en verdeelt het over je haar. Inmasseren en uitspoelen zoals een gewone shampoo. Eerst voelt je haar wat stroef aan, maar eens het droog is is het superzacht! Dus laat dat geen excuus zijn om hem niet te testen! ;-) Hij ruikt naar citrus, heerlijk fris. Je kan er ongeveer 60 keer je haar mee wassen en de bar kost € 8.30. Echt een aanrader!

En ook over de conditioner ben ik enthousiast. Hij ruikt naar een mix van vanille en aardbei. Erg lekker, geloof me maar! :-) Je hebt niet veel nodig en hij maakt je haar heel erg zacht. Wat ook tof is is dat je die heerlijke geur nog een tijdje blijft ruiken. Deze kan je kopen in verschillende flesjes. Voor een flesje van 100 ml betaal je € 6.60.

Ik heb ze nog maar enkele keren gebruikt maar mijn haar is hier echt blij mee! Het is goed gereinigt, voelt zacht aan en glanst veel mooier! I love this stuff!

9 reacties:

Lija zei

Ik heb de Ultimate Shine shampoobar ook besteld, maar nog steeds niet uitgeprobeerd! Ik ga hem morgen direct gebruiken, ben benieuwd of ie bij mij ook zo goed werkt!

Marijke zei

leuk! ik ben er echt heel blij mee!

Anoniem zei

ahaha grappig dat je over die glinsters zegt 'gelukkig merk je daar niks van' :p you dont want to be a princess? ;)

Saskia zei

ja, een vaste shampoo en niet vloeibaar. Het blijft wennen :)

Marijke zei

@prettybudget: hihi :-) tuurlijk wel! :-)
@Saskia: ja he, maar het werkt wel :-)

Caroline zei

Ik heb het beide, op jouw aanraden, gekocht he ;) ZALIG spul :P Natuurlijk floepte de shampoo ettelijke keren uit m'n handen, maar dat krijg ik wel onder controle :P

Marijke zei

@Caroline: oh, dat heb ik ook nog voor zenne! vooral 's morgens ;-) dan moet je eens een showerjellie proberen, daar moet je echt handig voor zijn om die niet te laten wegglippen! ;-)

Caroline zei

Ja, ik heb alle jellies en raar maar waar... Daar heb ik geen problemen mee :P Haha

Marijke zei

hehe, tzal wel aan mij liggen dan ;-)