BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

woensdag 2 december 2009

Favo's November

De maand is weeral voorbij, wat gaat het snel zeg! ;-)

Tijd dus voor mijn favorieten van november.



* Lush Ultimate shine: dit is echt mijn favoriete shampooo op het moment! Het is een shampoobar, dus zuinig in gebruik en hij ruikt heel citrusachtig. Mijn haar is echt goed gereinigd en het glanst mooi!

* Maybelline blush 'Sweetheart Rose': dit is de perfecte babyroze blush! Ideaal om elke dag te gebruiken.

* Lush Snow Fairy douchegel: een zachte, lekker ruikende douchegel. En hij is roze... :-)

* Lush Vanille Deelite: deze bodylotion is heerlijk! Ruikt lekker en hydrateert mijn huid. Deze hydrateert mijn huid zonder een 'vettig' laagje achter te laten. Ideaal voor 's morgens!

* Lush American Cream: de geur van deze conditioner is echt heerlijk! Echt, doe me een plezier en ruik deze eens als je in de Lush winkel bent! Je bent direct verkocht :-) En hij verzorgt mijn haar ook goed.

* TooFaced Glamour To Go paletje: de oogschaduwkleuren in dit palet zijn super om elke dag te gebruiken. dit is gewoon een supermooi paletje!

* Benefit Oh La Lift: dit is een witte creme met lichtreflecterende deeltjes in die je gebruikt om je ogen een 'wakkerdere' blik te geven. En dat doet hij ook, hij trekt zelfs mijn wallen wat strakker ;-) Dit is geen eyelift hé, maar ik merk toch wat verschil :-)

* MAC Cremesheen glass 'Partial to pink': hele mooie lipgloss! Blijft ook lang zitten!

Weer enkele Lush dingen, tja ben terug verslaafd aan het worden :-)

Ben benieuwd naar jullie favo's!

2 reacties:

Lija zei

Gisteren heb ik de Ultimate Shine shampoobar voor het eerst gebruikt en ik ben er zo blij mee! Ik had er eerst een btje mijn twijfels over, was bang dat het mijn haar heel erg zou uitdrogen. Maar niets is minder waar! Ik heb wel nog een conditioner gebruikt, maar dat doe ik met gewone shampoo ook. Ik ben heel erg benieuwd naar de conditioner van Lush! Ik ga volgend jaar een paar maanden door Zuid-Amerika backpacken en dan komt zo'n solid shampoobar echt goed van pas!

Heb jij eerder een shampoobar gebruikt van Lush? Zo ja, wat vond je van de andere bars? Ben wel erg blij dat ik de Ultimate Shine heb gekozen, ben er erg tevreden mee!

Marijke zei

leuk dat jij hem ook fijn vind! dit was de eerste shampoobar die ik gekocht heb! heb wel eens een sample gehad van the blonde, die was ook heel fijn!