BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

maandag 11 januari 2010

Review: douchegels La Falaise

Een tijdje geleden kreeg ik een pakketje van La Falaise met allemaal leuke spulletjes! :-)

Vandaag een review over de douchegels!





La Falaise heeft verschillende gamma's. Allemaal op basis van natuurlijke ingrediƫnten.

De blauwe verpakking bevat producten die zijn gemaakt voor een gevoelige en geirriteerde huid. Deze lijn bevat calendula en zoete amandelen die je huid gaan verzachten.


De oranje verpakking staat gelijk aan producten voor een droge en gevoelige huid. Deze producten bevatten honing en macadamia die je huid voeden en beschermen.


Beide douchegels bevatten 200 ml, wat best veel is! De verpakkingen en de geuren doen me zo'n beetje denken aan Weleda. Allemaal natuurlijk, goed voor het milieu!


De werking van de douchegels is goed, ze hydrateren mijn huid. Na gebruik voelt mijn huid ook lekker zacht aan. Zoals ik al zei zijn alle ingrediƫnten op natuurlijke basis, dat ruik je ook! Geen superzoete geur, maar puur natuur!


Ik ben zeker tevreden over deze douchegels. Het enige nadeel is dat je deze niet zo gemakkelijk kan aankopen. Je vind ze enkel bij Origon'O. (Nog nooit van gehoord, jullie wel?)


Maar neem zeker eens een kijkje op http://www.lafalaise.be/ en http://www.origino.be/ voor de verkooppunten.

Je kan ook fan worden op facebook, elke 100 e fan wint een leuk cadeautje! (Gewoon even la falaise intoetsen op facebook en je vind hen wel)

Binnenkort nog reviews over de zeepjes en een mini winactie! :-)

2 reacties:

Justine zei

Ben er wel benieuwd naar, als ik ze ooit ergens tegenkom zou ik ze wel kopen, met mijn gevoelige huid ben ik altijd op zoek naar goede producten... Handige tip trouwens, van facebook. Ik wil wel een cadeautje :) Helaas zitten ze nog maar aan 76 fans, nog even wachten dus :)

Marijke zei

@Justine: nog even geduld, binnenkort komt er ook een winactie waar je iets leuks kan winnen van La Falaise! :-)