BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

maandag 4 januari 2010

Review: Remington Shine Therapy

Deze haardroger kocht ik 2 weken geleden en dat was een van mijn beste aankoopjes ever! :-)Deze haardroger belooft je haar te laten glanzen door middel van het serum dat in de cartridge zit. Het serum bevat vitamines en avocado-olie dat je haar laat glanzen en verzorgt!

Met de bovenste knop kan je dus het serum verspreiden in je haar. Je ziet niet echt product in je haar komen, maar als je hem op een spiegel houd zie je duidelijk dat het serum 'vernevelt'.
Eerst was ik wat bang dat mijn haar snel vet zou worden door dit, maar integendeel! Mijn haar heeft er nog nooit zo gezond uitgezien. Het glanst mooi en ziet er echt verzorgd uit.


Zo ziet de cartridge er uit. Er zitten er 2 in een verpakking en je kan zo'n 30 x doen met 1 cartridge. De cartridges kosten € 9.95 voor 2 stuks.
Ik ben enorm blij met deze haardroger. Ik kan hem zeker aan iedereen aanraden! Hij kost € 49.95 maar dat is hij zeker waard! :-)

4 reacties:

NeonRocks zei

Goh wat apart zeg! Een haardroger met een cartridge, daar had ik nog nooit van gehoord. Wel fijn dat hij zo goed werk! :D

xoxo

Anoniem zei

Ik heb de stijltang maar en die werkt op zich best goed! Daar zit ook van die "shine" olie in..

En ken je www.cosmopinie.nl al?

Marijke zei

@Anoniem: ja, ik ken cosmoponie al, maar vind beautyreview.be handiger en leuker! :-)

Maaike zei

Oh daar had ik nog nooit van gehoord! Lijkt me heel leuk om te hebben! ( later als ik alleen woon :p nu houd ik het op mama's haardorger :p )