BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

dinsdag 2 februari 2010

Jerseybeautycompany

Wil je al een tijdje de Dermalogica producten proberen, maar vind je ze toch wat duur?

Dan heb ik een leuke webshop voor jullie...


http://www.jerseybeautycompany.co.uk/


Deze webshop verkoopt dus enkel Dermalogica producten en dat aan zeer goede prijzen! Wat ook heel fijn is dat je geen verzendkosten hoeft te betalen. Enig nadeel? Je kan enkel met Visa betalen. Je kan dus full size producten bestellen maar ook de travelkits als je voor het eerst Dermalogica wil testen.




Ik heb voor kerst zo'n setje gekregen en ik ben helemaal happy met deze producten en heb dus ook enkele fullsize producten besteld.


Precleanse



Dit is een reinigingsolie om je make up mee te verwijderen. Heb er een sample van gehad en vond hem best fijn!


Ultracalming cleanser



Hiervan zat een mini in mijn sensitized kitje. Dit spul verricht wonderen voor mijn gevoelig huidje! :-) De reinigingsmelk heeft een gelachtige textuur en reinigt heel zacht. Mijn rode plekjes verminderen echt na gebruik van deze.


Soothing Protection Spray



Ook deze tonic zit in het sensitized kitje. Hier heb ik 2 mini's van, eentje kwam uit het kitje en de andere kreeg ik in mijn secret santa van Evi! Eentje is nu bijna op en ik kan echt niet meer zonder deze tonic. Hij verzacht mijn huid en vermindert ook weer mijn roodheden. Deze ruikt ook zo ontspannend... Heerlijk! :-)



Skin Smoothing Cream





Hier heb ik ook een sample van gehad. En mijn huid had hier echt behoefte aan. Mijn huid slorpte de creme enorm snel op! Deze kan je als dagcreme én als nachtcreme gebruiken.

Mijn huid is sinds ik Dermalogica gebruik al zo veel beter. Ik heb de voorbije week andere producten gebruikt en mijn huid ziet er niet meer uit. :-( Puistjes, droogte en rode plekjes)

Ik ben dus heel blij dat ik deze producten besteld heb. Hier in Belgie kosten de producten ongeveer € 40 per stuk. Ik heb al deze producten nu besteld voor ongeveer € 97. Het scheelt dus echt wel wat.

Natuurlijk laat ik weten als ik het binnen heb, en binnenkort heel wat Dermalogica reviews!

9 reacties:

Nele zei

Zondag was het een week geleden dat ik had besteld. Misschien is mijn bestelling gisteren of vandaag toegekomen, ik ben niet thuis dus ik ben benieuwd! Ik had de special cleansing gel, de andere toner en de skin smoothing cream besteld voor 67 euro ongeveer :)

Maaike (Honestbeauty) zei

Dat is inderdaad een groot verschil. Heb helaas geen Visa

Nele zei

@Maaike: Ik ook niet, ik ga altijd slijmen bij me vriendje ;) Maar misschien heeft jouw vriendje ook geen visa :)

Marijke zei

@Nele: ik heb net een mailtje gehad dat het verstuurd is! :-)
@Maaike: jammer! maar ken je niemand met visa? ik heb ook geen visa hoor, met de kaart van papa :-)

Nele zei

@Marijke: mijn pakketje is vorige week maandag verstuurd en blijkbaar is het vandaag toegekomen :) hoera! vrijdag kan ik het opendoen, ben benieuwd of er veel samples gaan bijzitten ;)

Marijke zei

@Nele: dan zal mijn pakketje volgende week toekomen! ik ben ook heel benieuwd naar de samples!

Eva zei

Dat scheelt idd een pak centjes! Bedankt voor de tip!!!

Saskia zei

Dames...goed nieuws! Ik bestel al jaren mijn Dermalogica en MD Formulation producten op Prettyskin4less.com
Je kunt deze producten via je PayPal rekening (even openen en zo gepiept) betalen en dankzij de gunstige koers van de dollar tegenover de dollar heel goedkoop!

Marijke zei

@saskia: dankje voor de tip!