BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

dinsdag 30 maart 2010

Gezichtsroutine

Vandaag vertel ik jullie welke producten ik elke dag gebruik om mijn gezicht te reinigen en verzorgen.


'S morgens gebruik ik de Ultracalming cleanser, Soothing protection spray, soms de barrier repair en skin smoothing creme als dagcreme. Alle producten zijn van Dermalogica en werken heel fijn voor mijn gevoelige huid. Al ben ik nu een sample aan het testen van de Eucerin Aqua Porin dagcrème en die vind ik ook heel erg fijn. Misschien dat ik die zelfs koop als deze skin smoothing creme op is!


'S Avonds is het ongeveer hetzelfde alleen dat ik dan mijn gezicht extra reinig! Ik begin met de Bourjois oogmake upremover, Precleanse reinigingsolie en dan dezelfde dingen als 's morgens.
Ik vind de precleanse heel erg fijn, hij verwijdert alle make up op een milde manier. Als nachtcrème ben ik nu ook een sample van Eucerin aan het testen (Anti Redness nachtcrème) en ook deze bevalt me heel goed!
Ik gebruik ook de Yes To cucumbers ooggel, Inecto scrub en de maskertjes van In De watten en The Secret Garden. Al zou ik best vaker een maskertje moeten gebruiken!
Dit zijn dus de producten die ik nu aan het gebruiken ben voor mijn gezicht. Voornamelijk dus de Dermalogica producten!
Welke producten gebruiken jullie om je gezicht te verzorgen?

9 reacties:

Ilse zei

Leuk artikel! Ik gebruik Inecto face wash en de daily moisturiser (na alle positieve berichten van jou!) en Tonic van Kruidvat, nachtcreme van Kruidvat, reinigingsdoekjes van Kruidvat. Als oogmake-up remover gebruik ik baby olie.

Marlinda zei

Leuk artikel! Die inecto scrub heb ik ook. Heerlijk is die!!

steffi zei

Ik gebruik vooral orlane producten gecombineerd met enkele andere producten waaronder iets van dermalogica.

Marijke zei

@Ilse: haha inecto :-) ja ze zijn heerlijk hé :-)
@Marlinda: dankje! scrub is id superfijn!
@Steffi: Orlane ken ik niet...

Chrissie zei

Meer maskertjes doen...hmm, je herinnert me aan mijn goede voornemen van begin dit jaar! ;-) Ik heb wel es de neiging dit te 'vergeten', vaak omdat ik ook liefst eerst wil stomen en scrubben, en dat kost zoveel tijd!
Ben benieuwd of je de eucerin uiteindelijk net zo goed vindt als de dermalogica. Het is nochtans een stuk betaalbaarder lijkt mij ;-)
Zelf gebruik ik voornamelijk gewone drogisterij-producten. Heb een gecombineerde huid, met vaak uitslag/overgevoeligheid. Niet zo fijn dus ;-) maar leve de make-up!
In de ochtend: sebamed wastablet, dermolin dagcreme (beide voor de gevoelige huid) en soms idealist serum van estee lauder (dat overigens veels te duur is voor het het claimt te doen).
In de avond make-up afhalen met een reinigingsdoekje van demake-up (die trouwens erg prikt, dus ik moet op zoek naar betere), daarna weer wassen met sebamed wastablet, benzoylperoxide (verdund in de apotheek) op de t-zone, en als dat is opgedroogd een aloe vera nachtcreme van de tuinen (soort van essenza) en als ik last van schilfertjes heb nog wat jojoba-olie (de enige olie die je huid niet verstopt).
Deze routine werkt vooralsnog het beste, maar eigl blijf ik altijd op zoek naar iets beters..

Stasja zei

Ik gebruik ook wat van Dermalogica: precleanse, special cleansing gel en soms de Active moist (maar die vind ik niet hydraterend genoeg). Nu gebruik een dagcreme van Lancome maar die irriteert mijn huid een beetje. Als scrub gebruik ik Angels on bare skin van lush en dat is echt fijn! Maar ik ben dus nog altijd op zoek naar de perfecte huidverzorging, zucht.. :-)

Marijke zei

@Chrissie: tot hiertoe bevalt eucerin even goed :-) mss wel beter :-)
@Stasja: ik heb ook een dagcrème van lancome maar die irriteert mijn huid ook. Angels on bare skin is idd fijn!

Anoniem zei

leuk dat de producten v dermalogica je bevallen

zelf heb ik die kit ook getest: de spray werkte irriterend voor me en smoothing cream stinkt

de precleanse gebruik ik nog altijd - must have

de barrier repair deed niet echt iets voor me

en de cleanser was ok, maar niet wauw

ik gebruik bijna alles v nuxe nu, gek hoe dat zo verschillend is

grtjes Lienke

Marijke zei

@Anoniem: precleanse is idd een must have! de spray werkt goed voor me, en barrier repair is niet zo speciaal ;-) de ultracalming cleanser werkt fijn op mijn huid! Maar iedereen z'n huid is anders hé! fijn dat nuxe voor jou werkt! ik ga binnenkort (als alles op is) overstappen naar eucerin denk ik! :-)