BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

dinsdag 2 maart 2010

Sweetly You

Kennen jullie Sweetly You al? Dit is een webshop vol met verzorgende bad en bodyspulletjes!



Ik mocht 3 spulletjes testen uit deze lovely webshop en die ga ik vandaag voor jullie reviewen.


Laat ik beginnen met te zeggen dat Sweetly You een geweldige service heeft. Mijn eerste pakketje is nooit gearriveerd en toen ik hiervoor mailde hebben ze mij gewoon een nieuw pakketje opgestuurd. Super hé!! Ik koos voor een Moisturizing spray lotion, een shea & cocoa butter cream en een foaming bath butter. Klinkt goed, maar zijn ze ook goed?


Hier kan ik kort op antwoorden: JAAAA :-)


Dit is de Foaming Bath Butter. Zoals je ziet bevat deze butter kleine rode bolletjes die zachtjes scrubben. Ik vind deze bath butter heel erg fijn. Hij schuimt goed en ruikt heerlijk. Ik koos voor de geur 'Flirty', een dupe van Tommy girl. De geur blijft ook lang zitten op je huid. Zeker een aanrader. Mijn favoriet product dat ik mocht testen.



Dan de body butter in Amberglow. Ook een heerlijke geur. (vanille, musk, amber,rose,..) Deze shea & cocoa butter cream smeert heel goed uit en voed mijn droge huid prima. De textuur doet me een beetje denken aan de bodybutters van The Body Shop. Zo'n heerlijke dikke crème die je huid superzacht maakt. Dit is een must have product als je een droge huid hebt.



En als laatste de Moisturizing Spray Lotion. Deze is heel handig als je weinig tijd hebt, gewoon wat op je huid sprayen en klaar. Ik masseer het even in, dat vind ik fijner. Maar deze lijkt me heerlijk voor de zomer. :-) Ik heb hem in de geur Pink, een fris vrouwelijk geurtje.

Ik ben heel erg blij met deze spulletjes en kan ze iedereen aanraden. Wat ook zo fijn is dat er zoveel verschillende geuren zijn. En de producten verzorgen je huid écht goed. Dus ga zeker eens kijken op www.sweetlyyou.com!

12 reacties:

Veroniek zei

Ik vind Sweetly You echt geweldig! Vooral de scrub en bath butter kunnen mij bekoren. Ook de solid perfumes zijn heel goed: lekkere geuren en ze laten zich heel gemakkelijk uitsmeren. en die spray lotion is heerlijk in de zomer! Een lekker geurtje en instant verkoeling, wat wil je nog meer?

Eva zei

Ziet er heerlijk uit, zou ik ook graag eens willen proberen!

Masja zei

Haha, net als bij je berichtje over in de watten:
Weet jij wat de verzendkosten zijn?
:) Ziet er goed uit!

Marijke zei

@Kwarnst: ik vind ze ook superfijn! :-)
@Eva: zeker eens mailen naar sweetly you! mss mag je ook wel testen? :-)
@Masja: geen idee meid, heb de producten mogen testen... :-)

Esmay zei

Lijkt me heerlijk! <3

Hanne zei

Ik heb ook al veel staan kwijlen bij die webshop, zou ze ook graag testen! :)

Veroniek zei

@Masja: de verzendingskosten zijn 12.95 dollar.

Marijke zei

@Hanne: mail ze eens, mss mag je ook wel testen! :-)

milou zei

klinkt allemaal erg lekker!

Myrna zei

Hoor zoveel goede dingen over Sweetly You! Deze producten klinken ook weer heerlijk!

Masja zei

@Marijke
Oh ja, leuk. Ik heb maar zelf evn gekeken, 3 euro volgenns mij, maar het ligt eraan hoeveel je koopt best nog wel te doen :)

Marijke zei

@Myrna: ze zijn ook heerlijk! :-)
@Masja: ja, valt goed mee, en je zal er zeker geen spijt van krijgen ;-)