BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

woensdag 7 april 2010

Besteld bij: The Beauty Bakery!

Op vele blogs hebben jullie al spulletjes zien voorbijkomen van The Beauty Bakery! De webshop met de mooiste cupcakes! :-)

En ik heb dan ook eindelijk besteld!! :-) En het was zo moeilijk kiezen...


Cupcake Scrubbie in de geur 4 Ever & Always
Zo mooi! Basic wit, maar toch leuk! Met het bovenste gedeelte kan je dus scrubben en met het onderste gedeelte kan je een badje nemen! :-) Deze ruikt naar kokos en monoi.. Summer here we come ;-)
Cupcake Scrubbie Lemon Sky
Pretty!! :-) So cute!! Deze is gewoon te mooi om te gebruiken! ;-) Deze doet je denken aan een tropische vakantie.... Nice! :-)
Facial Purity Bar in Skin Doctor
Deze bar heet skin doctor omdat hij wonderen verricht voor de overspannen en beschadigde huid. Deze zit boordevol lavendel en kamille. Kamille heeft een rustgevende, ontsmettende en antiseptische werking. Lavendel staat bekend om haar genezende en herstellende werking op de huid. Klinkt alvast superfijn!
En als laatste bestelde ik nog het Blue Lagoon 3 pack skin butter melts.


Zien er weer zo cute uit! Met kokos en rozengeur. Deze bath melts zijn gemaakt van shea butter, cocoa butter en walnootolie. Deze combinatie zorgt voor een superzachte, gehydrateerde huid!
Leuke bestelling hé! Hebben jullie al besteld bij The Beauty Backery?





6 reacties:

Masja zei

Whoa! idd super! ik wil er ook wat van, maar ik vind sommige dingetjes best duur... Neh, ik ga toch maar wat binnenkort aanschaffen :]

Maaike (Honestbeauty) zei

Ik heb een vitamine C facial bar gewonnen bij Hanne. Ik vind het allemaal zo prachtige spulletjes maar oh zo kostelijk :( Stiekem heb ik geluk dat ik enkel een douche heb

Diana zei

Ziet er goed uit! Weet jij trouwens ook waarom ik niet meer op vivaglamx3 kan kijken? Is ze er mee gestopt?

Marijke zei

@Masja: ja ze zijn best duur, maar heb besteld met geld dat ik voor mijn verjaardag heb gekregen :-)
@Maaike: ja had het gelezen op je blog! lucky you!
@Diana: ja, ze heeft ook datr virus gehad op haar site! maar hou haar youtube kanaal in de gaten want ze ging terug filmpjes maken! :-)

Deb zei

Wat een gave spulletjes heb je besteld! Ik ben benieuwd naar je review. Ik heb ook al rond gekeken in the beauty bakery maar vind het persoonlijk nogal prijzig. Dus ik wacht even wat reviews af voordat ik er wat bestel. De spulletjes zien er wel super cute uit en ook de geurtjes lijken me heerlijk. Ik ben bang dat ik toch wel heel nieuwsgierig wordt...

Marijke zei

@Deb: ja hé! reviews komen er zeker! hihi, ik werd ook te nieuwsgierig ;-)