BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

woensdag 30 juni 2010

Review: Lee Stafford Poker Straight Dry Shampoo

Vandaag review ik de Lee Stafford Poker Straight Dry shampoo voor jullie. Lange naam hé... ;-)


Het flesje is knalroze wat me meteen opviel in de winkel. ;-) Deze droogshampoo heeft een sterke geur, maar dat blijft niet lang hangen. Ik gebruik deze voor als mijn haar toch een klein beetje vet word en ik geen tijd heb om het te wassen. Komt niet zo vaak voor hoor, maar toch is het handig om in huis te hebben! :-) Ik spray dan wat op mijn haarwortels en masseer de witte poeder dan even in want niemand wil witte poeder in hun haar toch? Ik borstel mijn haar nog even door en dan ziet het er weer fris uit. Ik vind dit dus zeker een goed product. Het is zeker geen vervanger voor je shampoo maar wel handig om te hebben. Je kan deze kopen bij de Etos voor +- € 8.

dinsdag 29 juni 2010

Twilight Night!

We hebben er lang op moeten wachten, maar morgen komt Eclipse in de bioscoop!



Spannend!!

Ben jij team Jacob of team Edward? Ik team Jacob!! :-)

Zijn jullie ook zo benieuwd naar Eclipse? Ik kijk er al even naar uit en heb dan ook tickets besteld voor de Twilight Night! En jaaa, dat is vanavond!! :-) Kijk al even mee naar de trailer!



maandag 28 juni 2010

What's In My Bag

Annelies van Liesdeluxe heeft me getagd voor een what's in my bag filmpje! Liesdeluxe is een nieuwe blog maar neem zeker eens een kijkje want ze heeft leuke filmpjes en artikeltjes!

Oh, nog even zeggen, let niet op mijn haar... Had het niet gestijld en het ziet er wat 'rommelig' uit! ;-)



Dit is trouwens het 1e filmpje dat ik opgenomen heb met mijn macbook. Wat vinden jullie van de kwaliteit?

zondag 27 juni 2010

Lancome Giveaway

Ik heb een leuke tip voor jullie! Op de site van Robin kan je Lancome lipglosjes winnen!

Neem dus snel een kijkje en doe mee met deze fijne winactie!

Nog een fijne zondagavond!

Korres Lip Butter

Via Ebay bestelde ik de Korres lipbutter in Yasmine. Ik had er al zoveel goeds over gelezen en gezien op YouTube dat ik best benieuwd was geworden!



Het dekseltje is lichtroze en het potje is wit wat het best wel lief maakt ;-) De lipbalsem zit dus in een potje wat misschien niet zo hygiënisch is maar goed...





De lipbutter is roze wat een mooie glans geeft op mijn lippen. Hij ruikt naar caramel en voed mijn lippen erg goed door de shea butter. Mijn lippen voelen superzacht aan na gebruik! Ik gebruik deze elke ochtend en kan hem dus zeker aanraden! Je vind ze op Ebay of als je geluk hebt in je apotheek! Ik heb hem gekocht voor +- € 7.

Hebben jullie al een Korres lipbutter? Gaat hij op je wishlist?

zaterdag 26 juni 2010

Review: In De Watten conditioner

Vandaag review ik voor jullie mijn nieuwe favoriete conditioner.



Ik heb het over de Strawberry & Cream conditioner van In De Watten.

Deze conditioner is verrijkt met sojamelk extract, aardbei extract en pro vitamine B5. De conditioner herstelt zachtheid en glans van je haar, hydrateert en voed.


De conditioner is heel erg fijn. Hij ruikt echt heerlijk naar aardbeien! De conditioner maakt mijn haren niet alleen superzacht, het ontklit, hydrateert mijn haar én laat het glanzen. Wat moet een conditioner nog meer doen hé. Ik vind deze een echte aanrader. Caroline heeft nog verschillende andere geuren in haar shopje. De conditioners kan je kopen voor € 6.95 op www.indewatten.com

vrijdag 25 juni 2010

Bourjois blush

Enkele weken geleden bestelde ik samen met Hanne op Asos. Ik had er deze mooie blush gezien...



Op dit doosje staat een mooie tekening van de Eiffeltoren. Deze had ik vorig jaar gezien toen ik in Parijs was. Toen had ik hem niet gekocht en had er achteraf spijt van. Ik ben dus heel blij dat ik hem nu eindelijk heb!


In het doosje zit een ingemaakt spiegeltje en een borsteltje. Handig voor op reis of in je handtas.


Zoals je ziet is het een mooie roze kleur met een beetje shimmer. Ik vind het een heel mooi kleurtje, zeker niet te fel. Hij geeft me een gezonde blos op mijn wangen.

Swatches...




Wat vinden jullie van Bourjois blushes?

donderdag 24 juni 2010

Kiehls Event

Dinsdag trok ik samen met Eva en Stamatia naar Antwerpen voor het Kiehls event.

We hebben even moeten zoeken voor we het prachtige huis Happaert gevonden hadden, maar dat werd helemaal goed gemaakt door de supervriendelijke ontvangst door de ladies van Oona en Kiehls.

We kregen een zeer goede uitleg over alle nieuwe producten van Kiehls die eraan komen...

En zoals ik al zei, de locatie was echt prachtig! De productbesprekingen werden gedaan in verschillende kamers. De haarproducten stonden opgesteld in de supermooie badkamer!
De nieuwe haarproducten zijn op basis van Arganolie dat vooral pluizig haar gaat bestrijden. Maar elk haartype heeft wel baad bij deze producten want ze bevatten geen parabenen.
Dan gingen we naar de slaapkamer waar Idris ons opwachte. Idris was een heel charmante man die het ontzettend goed kon uitleggen. ;-) Hij is bij Kiehls ook niets voor niets Education Manager. Hij was ook zeer geinteresseerd in ons, en vond dat bloggers wel wat respect verdienen, hij zou het zelf nooit volhouden vertelde hij! Maar hij vertelde ons vooral wat de ingredienten en de werking is van de Midnight Recovery Treatment. Dit wondermiddel komt pas in september uit, maar wij kregen al een exemplaar mee om te testen! :-)
Daarna gingen we gezellig wat in de tuin zitten voor de bespreking van de volgende productlijn.


Dit is de Cross Terrain lijn. Gemaakt voor de avonturlijke mannen. Deze producten kan je als vrouw ook gebruiken hoor, enkele dan toch ;-) Zoals de voetcrème die al preventief werkt, ideaal voor shopdagjes! :-)
Dat zijn de nieuwste producten van Kiehls! In aparte artikeltjes zal ik nog verder ingaan op de nieuwe producten. Maar voor nu hebben jullie al een snelle update ;-) En ondertussen test ik met héél veel plezier de Midnight recovery Treatment voor jullie uit! :-)
Voor meer foto's kan je ook terecht op de site van Stamatia, zij heeft mooie foto's van de locatie!

woensdag 23 juni 2010

Avène

Gisteren kreeg ik van Eva dit mooie samplesetje van Avène.


Het is een setje met dagcrèmes en een scrub, maar ook die spray eau thermal lijkt me leuk om te testen! Ik heb van dit merk al enkele samples gehad die ik heel fijn vond. Ik ben dus benieuwd om dit allemaal uit te testen.

Wat vinden jullie van Avène? Al gebruikt? Heb je aanraders voor me?

Nog eens bedankt Eva voor het leuke setje!

dinsdag 22 juni 2010

Miss Gosh, Is That You??

Altijd al gedroomd van een spetterende modellencarrière? Gosh kan jou droom waarmaken! Een team van make up artiesten staat klaar om jou te ontdekken. Tijdens de campagne van 22 juni tot en met 4 juli 2010 gaat de wedstrijd van start waarbij jij kans maakt om hét gezicht te worden van de Gosh glamourlook 2010.





Je wint een exclusieve GOSH fotoshoot met de professionele Gosh make up artiest en jij word het gezicht van de advertentie en materialen die gebruikt worden voor de Gosh glamourlook van het najaar 2010.

Hoe doe je mee met de wedstrijd?
1. Koop tijdens de waanzinnige actieweken (van 22 juni tot 4 juli) een product van Gosh en ontvang 1 Gosh product gratis. (1+1)
2. Je krijgt een activatiecode met jouw persoonlijke code.
3. Ga naar www.kruidvat.be/gosh en upload jou 'glamour' foto vanaf 28 juni. Natuurlijk gebruik je hierbij je mooiste Gosh make up producten.
4. Je kunt ook nog is meestemmen met de, door een professionele jury gekozen, top 15 glamourfoto's.
5. Vanaf 19 juli kan jij stemmen op je favoriete deelnemer. Het model met de meeste stemmen word het nieuwe Gosh model voor de eindejaarslook.

De winnaar moet beschikbaar zijn in de week van 16 t/m 22 augustus 2010 voor de fotoshoot.

Ladies, doen jullie mee? Ik zie mezelf niet echt als fotomodel, maar er zitten vast wel enkele modellen tussen mijn lezeressen! :-) Succes!!

En anders kan je natuurlijk profiteren van de 1+1 gratis!! :-)

maandag 21 juni 2010

MAC Brulé

Via de blogsale van Eva kocht ik deze MAC oogschaduw in de kleur Brulé.


Brulé is een nude kleur die je als highlighter kan gebruiken, maar ook als nude kleur op je oogleden. Het is een lichte kleur die je niet zo hard ziet op je oogleden, maar het maakt je ogen toch iets 'wakkerder'. Ik vind dit echt een mooie oogschaduw die je voor verschillende looks kan gebruiken. Nog enkele swatches....



Hebben jullie Brulé al in je stash? Of ben je van plan deze te kopen?

zondag 20 juni 2010

Dove Go Fresh

Ik heb enkele hele fijne producten van Dove ontdekt! Ik heb het over de Go Fresh lijn.


Mini douchegel, beauty body lotion en deodorant.

De geur is echt heerlijk. Lekker fris, ideaal voor de zomer. Deze producten bevatten de frisse en verzorgende ingrediënten komkommer en groene thee. Voelt echt heel fris aan op je huid. Ik vind al deze producten echte aanraders. Binnenkort reviews.

Hebben jullie al wat getest van deze Go Fresh lijn? Zijn jullie ook zo enthousiast? :-)

zaterdag 19 juni 2010

Review: Dermalogica PreCleanse

Ik gebruik nu al enkele maanden de gezichtsverzorgingsproducten van Dermalogica. Tijd dus voor enkele reviews. En ik begin met de eerste stap in het reinigen, namelijk de Precleanse.


Precleanse is een plantaardige reinigingsolie op basis van vitamine E, olijfolie,.. De olie lost een te veel aan talg op, maar neemt ook de resten van zonnefilters, make up,.. weg. Kortom, een demaquillant voor je gezicht.


Zoals je hierboven ziet is het een olie. Deze masseer je met droge handen op je gezicht. Wanneer je water toevoegt veranderd deze olie in een melk wat heel zacht aanvoelt op je huid. Ideaal dus voor een droge en gevoelige huid. De olie kan je dan afnemen met een lauw watje. En dan merk je echt wel dat deze olie je huid goed reinigt. Maar na deze Precleanse moet je nog wel een reinigingsmelk/gel gebruiken. Dit is eigenlijk een voorbereiding op het reinigen van je gezicht. Ik gebruik deze nu al enkele maanden en vind het echt een fijn product! Ik ben wel fan van het 'ontsminken' van je gezicht. Op deze manier reinig je je huid gewoon extra goed. En ik vind het ook fijn dat het een olie is, voelt goed aan op mijn droge huid. Ik vind dit zeker een aanrader, in combinatie met de Dermalogica Ultracalming Cleanser reinigt het mijn huidje prima! Je kan deze Precleanse kopen voor € 46. Misschien een tikkeltje duur, maar je doet er ook wel lang mee!
Ben je benieuwd geworden? Neem dan eens een kijkje op deze Dermalogica webshop! Hier vind je alle Dermalogica producten.

vrijdag 18 juni 2010

Zonnepoeder L'Occitane

In mijn L'Occitane haul zagen jullie deze mooie zonnepoeder al. Vandaag laat ik jullie meer foto's en swatches zien!



De poeder ziet er zo mooi uit! En hij ruikt nog lekker naar roosjes ook. Deze poeder is gemaakt met allemaal natuurlijke ingrediënten. Fijn voor je huid dus!

Kijk, hoe pretty!

Een swatch op mijn hand. Hier ziet het er een beetje oranje uit, maar blenden is de oplossing!


Zoals je ziet is de poeder wat goudkleurig, maar eenmaal geblend ziet het er supermooi uit!


Hier heb ik de poeder geblend met mijn kabuki. Een supermooi en natuurlijk resultaat! Ik ben er dus heel erg blij mee en kan hem zeker aanraden! Hij was wel € 27, maar eigenlijk vind ik het wel z'n geld waard! :-) Je kan deze kopen bij L'Occitane.



donderdag 17 juni 2010

Tip: Winactie Eva!

Ladies

Kennen jullie Eva's Beautyblog al? Wel, ga zeker eens een kijkje nemen op haar leuke blog want ze heeft een winactie waarmee je Dior prijzen kan winnen!

Klik hier voor naar haar site gaan!

Succes!!

Stralend Haar

Schwarzkopf presenteert Stralend haar.be! Een gloednieuwe site met handige tips, acties,...





Ook kan je meespelen om 'Beauty van de maand' te worden. Upload een foto van je bad hair day en win een beautypakket! :-) En je vind ook leuke kortingsbonnen op de site. :-)



Dus ladies, ga snel eens een kijkje nemen op www. stralendhaar.be!



Veel plezier!

woensdag 16 juni 2010

Review: The Beauty Bakery cupcake

Ze zien er ongelooflijk schattig uit maar zijn ze ook fijn voor in je bad? Ik heb het natuurlijk over de cupcakes van The Beauty Bakery!




Cute hé! Zie je die gouden glitters, pretty! En dat roosje maakt het helemaal pretty!



Maar wat vind ik nu van de werking? Wanneer je hem in het bad gooit begint het onderste stuk op te bruisen. Je badwater word melkachtig wat lekker zacht is voor je huid. Helaas verdween de geur van de cupcake wel een beetje. De cupcakes bevatten een flinke dosis sheabutter en dat merk je ook! Je huid voelt erg zacht aan en is duidelijk gehydrateerd. Je hebt geen bodylotion meer nodig. Op zich zijn ze wel fijn, maar ik vond het echt wel jammer dat er bijna geen geur meer aanwezig was. Ook het bovenste stukje is vrij hard en lost niet op in het badwater.. Maar het is wel mooi als versiering op de cupcake :-)

Hebben jullie al zo'n cupcake getest en wat vonden jullie ervan?

dinsdag 15 juni 2010

Tag: Blogger Passion Award

De ladies van BeYouTiful en Misswhitemilkyway hebben me getagd! De regels zijn heel simpel, noem 4 van jou passies en tag 4 andere blogsters!


Hello Kitty


Deze weten jullie natuurlijk al :-) Maar ik ben gek op dat superlieve figuurtje! Notaboekjes, sokken, sleutelhangers, een Macbook case,... Noem het op en ik heb het van Hello Kitty! Al is het niet zo dat heel mijn kamer volhangt met posters enzo hoor ;-)
Bloggen
Ik vind het superfijn om aan mijn blog te werken. Nieuwe artikels en reviews schrijven, andere beautysites bekijken,... En al die lieve reacties maken het helemaal fijn!! :-)
Twilight

Niet alleen de boeken, maar ook de films! Ik kijk al uit naar Eclips! En ik heb dan ook tickets besteld voor de Twilight Night! Spannend!! :-)
Beauty
Jullie hadden het al kunnen raden :-) Ik ben verslaafd aan beautyproducten! Ik ben altijd benieuwd om nieuwe producten te proberen. En zo heb ik al een flinke stash :-) En toch wil ik steeds meer! :-) Ach, jullie kennen het wel ;-)
Ik tag de volgende ladies: Maaike, Rani, Eva en Stamatia!

maandag 14 juni 2010

Filmpje: Productenstash

In de enquete vroegen jullie om een update van mijn producten stash. En omdat ik dit weekend mijn stash in mijn nieuwe kastje heb geordend toon ik jullie graag een filmpje van het resultaat! :-)



Zoals ik al zei, vragen of request stel je maar in de comments!

zondag 13 juni 2010

Project 10 pan: update

Benieuwd hoe het gaat met mijn Project 10 pan? Wel, vandaag vertel ik jullie er meer over!




Dit waren de producten die ik moest opmaken. En het is me al aardig gelukt! Buiten het niets kopen dan ;-)

Wel bijna alles op de foto is opgemaakt! Ik heb enkel nog een halve fles van de Herbal essences conditioner en de roze tube Adidas bodymilk. Beide producten ben ik nu nog aan het gebruiken. De Adidas bodymilk gebruik ik als voetcrème, voor op mijn droge benen vind ik hem niet zo fijn. En de conditioner durf ik al wel eens afwisselen met die van In De Watten.

Ik vind Project 10 pan toch wel iets moeilijker vol te houden! Vooral het niets kopen dan ;-)

Volgende keer toch maar terug 3 to use! :-)

zaterdag 12 juni 2010

Fixeren van je make up

Tijdens de enquete kreeg ik een vraag om eens een artikel te maken over het fixeren van je make up. En hier is het! :-)








Zoals je op de foto kan zien heb ik wel enkele dingen waarmee ik mijn make up fixeer.

Als eerste de Dream Mat powder van Maybelinne, deze is heel erg fijn! En zoals de naam al zegt matteert deze je gezicht erg goed. Ideaal dus voor ladies met een iets vettere huid. Wat ook nog fijn is dat deze niet voor een 'poederig' laagje zorgt.

Dan de Gosh Translucent powder. Dit is een losse poeder en daar ben ik niet zo'n fan van. Heel mijn bureau hangt altijd vol als ik deze gebruik. Al zal dat wel mijn onhandigheid zijn :-)

En dan mijn favorieten! De MAC Mineralize Skinfinish Natural gebruik ik elke dag nadat ik mijn foundation of getinte dagcrème heb opgebracht. Zorgt voor een natuurlijk resultaat. I love it! :-)

En als laatste kan je ook nog een make up fixing spray gebruiken. Ik gebruik hiervoor de Fix+ Rose. (uit de limited collection Rose romance) maar je hebt ook altijd de gewone Fix+) Gewoon even sprayen op je gezicht en je make up blijft langer zitten en het soms 'cakey' effect is meteen weg doordat de poeder beter in je huid dringt! Je kan natuurlijk ook altijd een Evian spray nemen hiervoor! :-)

Dus een poeder en een fixing spray zorgt er voor dat je make up langer blijft zitten. Wat je ook kan doen is een primer gebruiken, maar daar maak ik nog wel eens een apart artikeltje van.

Hoe fixeren jullie je make up? Welke producten gebruiken jullie ervoor?

vrijdag 11 juni 2010

Nieuwe Lush producten!

Lush komt met enkele nieuwe producten! En het zijn er weer leuke! :-)

R&B Hairmoisturizer


Deze is speciaal ontwikkeld om curly hair of dreads mee te verzorgen. Of steil haar dat te veel gefohnt is... Pluizige punten worden getemd met candelillawax en natuurlijke boters. Avocado en olijfolie geven extra glans en verzorging, havermelk werkt verzachtend op een geirriteerde hoofdhuid. Je haar ruikt heerlijk omdat we er jasmijn en oranjebloesem hebben ingestopt. Een klein beetje verdelen over droog haar. 100 g € 18.95



Grass Douchegel


Een fantastische nieuwe douchegel waarmee het iedere dag zomer is, of de zon schijnt of niet! Bevat het vers geperste sap van tarwegras, sandelhout, bergamot en citrusolie en een snufje zeezout. Je kunt de dag haast niet beter beginnen dan met deze douchegel! 100 g € 8.25


Ultrabalm





Een prima natuurlijk alternatief voor smeersels die je bij de drogist ziet maar een basis hebben van aardolie. Ultrabalm is gemaakt met jojobaolie, candelilla wax en rozenwax en verzacht droge plekjes, je kan het ook als lippenbalsem gebruiken, woestige wenkbrauwen op zijn plaats houden... Lekker veelzijdig dus! 45 g € 13.95



Lovely Jubblies




Verstevigende crème voor hals en decolleté, maar ook je buik en billen kunnen er baat bij hebben! Koud geperste biologische olieën, meadowsweet infusion en vele andere ingrediënten zorgen voor een mooi verzorgd decolleté dat ook nog eens heerlijk ruikt! 100g € 27.95

Klinkt weer allemaal héél erg fijn! Ik ben vooral benieuwd naar ultrabalm en Lovely Jubblies, al vind ik die laatste best wel duur! Maar ik vraag wel eens een sample ervan! :-)

Wat zetten jullie op de wishlist?

donderdag 10 juni 2010

Haul: The Body Shop

Zoals jullie al konden lezen ben ik vorige week gaan shoppen! Eerst bij L'Occitane, en dan bij The Body Shop!



Op zowat elke beautyblog kon je wel een review vinden over de nieuwe deo's van The Body Shop, en ik was best benieuwd geworden. Ik gebruik hem nu al enkele dagen en vind hem heel fijn. En ik zag dat de Japanese Cherry Blossom douchegel nu € 6 was ipv € 9. En toen ik de geur rook was ik verkocht! Ruikt echt lekker en is ook heel erg fijn. Mijn huidje word er lekker zacht van. In het Everybody magazine van The Body Shop stond er trouwens nog een kortingsbon voor de deo, altijd fijn! Reviews volgen nog!

Hebben jullie de deo al gekocht?

woensdag 9 juni 2010

Review: Eucerin oogreinigingslotion

Vandaag review ik de Eucerin oogreinigingslotion voor jullie.



Deze oogreinigingslotion is speciaal vor de gevoelige huid en bevat dus geen parfum en alcohol.
De lotion is enorm zacht en is met de natuurlijke pH van traanvocht. Ideaal dus voor girls met lenzen en zeer gevoelige ogen. Ik gebruik hem nu al een lange tijd en ben er heel tevreden over. Hij reinigt op een zachte manier, maar neemt toch alle make up mee. Het irriteert je ogen niet!
Heb je gevoelige ogen of lenzen? Dan is deze zeker aan te raden! Hij kost ongeveer € 10 en is te koop bij de apotheek.

dinsdag 8 juni 2010

Nieuwe handtas!

Ik heb eindelijk mijn 1e Friis & Company handtas gekocht! Dat stond al een lange tijd op mijn wishlist! En ik had geluk want er was 20 % korting! :-)


En ik heb deze genomen...


Ja, i know, niet echt een zomer kleurtje maar ik vond mijn zin niet tussen de grijze modellen...
En ik vind zwart wel kunnen voor een handtas. Je zet het toch vaak op de grond of weet ik waar :-) En ik heb hier nog een grijze en een witte handtas dus :-) Het model is lekker groot en ik kan dus veel spulletjes (lees: rommel ;-)) meenemen. Normaal was hij € 65 en met de korting dus € 52!
Binnenkort een what's in my bag filmpje!

maandag 7 juni 2010

Haul: L'Occitane

Zoals ik gisteren al zei heb ik mezelf eens goed verwend met een shoppingtripje op de Meir ! En mijn eerste stopplaats was L'Occitane! Ik weet niet wat het is maar tegenwoordig ben ik heel benieuwd naar alle producten uit hun shop! En de aanbiedingen met gratis mini's zijn altijd tof!

Ik vind de verkoopsters ook altijd vriendelijk en behulpzaam. Ik was even aan het rondkijken en er was een verkoopster die vroeg of ze me kon helpen. En toen zag ik de makeuplijn. Meteen stelde ze voor om enkele dingen uit te testen. Ze bracht de zonnepoeder, een blush en een lipgloss aan! En ik zag er meteen wat 'zomerser' uit want had een mooi bruin tintje gekregen!
En ik ben dan ook bezweken voor de zonnepoeder! En ik heb nog eventjes gekeken bij de mini's en zag er een bodylotion in de geur Cherry Blossom en deze ruikt héérlijk!
Het zonnepoeder is ook verpakt in een schattig tasje, net of je bloemzaadjes gekocht heb. ;-)
Pretty! :-) En hij ruikt naar roosjes!
Ik had nog een aanbiedingskaart waarmee ik bij aankoop van € 25 4 mini's kreeg van de Verbena producten. En de verkoopster gaf me ook nog enkele samples mee!
Nog even een close up van de mini's. Je krijgt een shampoo, conditioner, douchegel en bodymilk.
Dus ladies, ga naar een L'Occitane shop en laat je inschrijven voor ook zo'n leuke aanbiedingskaarten.
De poeder was best duur, € 26, maar gaf me zo'n mooe sunny glow op mijn gezicht dat ik hem niet kon laten liggen! De mini bodylotion was € 7, en ruikt zoo lekker! :-)
Hebben jullie al producten van L'Occitane getest?

zondag 6 juni 2010

Bodystyling Update

Het is weer tijd voor een bodystyling update! Ik heb nu 16 beurten gehad en het gaat goed!! :-) Vorige week ben ik weer gemeten en ik was 21 cm kwijt! :-) En ook de kilo's blijven eraf gaan! Joepie!! In totaal ben ik nu dus al 55 cm én 8 kilo kwijt! Ik zit nu op 65.5! Nog 0.5 kg en ik heb mijn streefgewicht bereikt! Al mag er natuurlijk altijd iets meer af! ;-)

De oefeningen worden er natuurlijk niet minder zwaar op, maar het loont! En ik heb deze week een extra buikspieroefening bijgekregen omdat mijn buikje toch nog wel wat kwijt mag.

Ik heb nu nog 6 beurten over dus dat ziet er goed uit. En ik merk het ook aan mijn kleding, mijn broeken zakken af! En ik heb vorige week een linnen broek gekocht in maat 38!!! :-) Dat wil zeggen dat ik al ongeveer 2 kledingmaten kleiner kan kopen. Jihaaa! :-)

En over het eten, af en toe neem ik al wel eens een snoepje of een stukje chocola maar zolang je niet elke dag 1liter cola en een zak chips naar binnenspeelt is het wel goed. En de tussendoortjes zorgen er echt wel voor dat je minder snoept.

Ik ben dus helemaal happy al met het resultaat en heb mezelf dan ook eens goed verwend met een shoppingtripje richting Meir! De hauls komen er aan! :-)

Nog een fijne zondag en geniet nog van het zonnetje! Oke, even aanpassen, geen zon hier! Wel geniet dan van de regen ;-) en bekijk je favo film ofzo ;-)!

zaterdag 5 juni 2010

Wedstrijd Tip!!

Ik heb een leuke tip voor jullie! Op de site van Perfectly Unordinary loopt er momenteel een MAC winactie!! Allemaal snel even gaan kijken dus! :-)

http://perfectlyunordinary.blogspot.com

Succes!

Favorieten mei

Vandaag mijn favoriete producten van mei! Het zijn er niet zo heel veel...





* Rituals Tao scrub: deze is echt heel erg fijn! Review ervan lees je hier.
* In de watten conditioner: Deze conditioner maakt mijn haar superzacht en ruikt heerlijk!
* MAC Grand Entrance oogschaduw: De perfecte nude oogschaduw om elke dag te gebruiken.
* MAC Cremesheen glass 'Partial To Pink': Heel mooi kleurtje! LOTD vind je hier.

Wat waren jullie favoriete producten van mei?

vrijdag 4 juni 2010

Review: Komkommerzeep

Een hele tijd terug kocht ik deze komkommerzeep bij The Secret Garden. Ik gebruik hem nu al enkele weken dus tijd voor een review!




Ik gebruik deze zeep elke ochtend om mijn gezicht mee te reinigen. Zoals de naam al zegt bevat deze zeep dus komkommerextracten. En deze zorgen voor verfrissing en verzorgen je huid. Komkommer heeft vochtvasthoudende eigenschappen en bezorgt je huid een gezonde glow.

Klinkt allemaal goed, maar doet deze zeep echt wat hij beloofd?

Ja! Ik maak de zeep even nat onder de kraan en wrijf hem tussen mijn handen. Dan komt er een heerlijk zacht schuim tevoorschijn waar ik dus mijn gezicht mee 'was'. Deze zeep reinigt mijn gezicht op een zachte en fijne manier. Ik krijg meteen een verfrissend effect! Achteraf voelt mijn huid zacht, fris, goed gereinigd en helemaal niet trekkerig aan! Ik had eerst wat bang dat deze mijn huid zou uitdrogen maar ik merk juist dat mijn huid veel meer gehydrateerd is door deze zeep. Ik vind het heel erg fijn en zuinig in gebruik. Een echte aanrader!

donderdag 3 juni 2010

Haul: Rituals

Toen ik vorige week in het Wijnegem Shopping Center was voor mijn Mac to the beach haul kon ik het niet laten om ook even langs de Rituals shop te gaan.


Ik vind Rituals zo'n heerlijke winkel! Je krijgt direct zo'n ontspannen gevoel als je er binnenwandelt. Rustige muziek, lekkere geuren, lieve verkoopsters,...

Stiekem ging ik speciaal voor de nieuwe Tao lijn. Die geur is zoo lekker dat ik echt alles ervan wil! :-) Maar ik ben flink geweest en kocht enkel deze calming bed & body spray! ;-)

De verpakking ziet er ook al zo leuk uit met die witte bloem. En ik ben verliefd op deze geur! :-) En ja, ik moet toegeven, de laatste dagen slaap ik veel sneller en beter! Zou het door deze spray zijn? Ik denk van wel! :-)

En ik kreeg er ook 2 samples bij! Eentje van Hand Therapy en een Magic Touch bodylotion. Die laatste heb ik 's avonds meteen gebruikt en hij is fijn!!
In de winkel heb ik rustig rondgekeken en enkele dingen getest! Slecht voor je wishlist ;-) Daarop pronken nu ook de Tao bodycrème, Sundance highlighter en die Magic Touch bodylotion!
Ladies van Gent, wisten jullie al dat er een nieuwe Rituals shop is? Je vind hem in de Veldstraat, nummer 6.

Wat staat er op jullie Rituals wishlist?