BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

woensdag 19 augustus 2009

Rituals

Heb je altijd al de Hammam producten van Rituals willen proberen, maar vond je het te duur? Dan heb ik goed nieuws! Tot en met 6 september loopt er een toffe actie! Bij aankoop van 2 producten krijg je op het goedkoopste product 50 % korting!

Mijn review over de Hammam producten vind je hier!

En als je heel enthousiast bent, en je koopt voor meer dan € 40, dan krijg je er een gratis shampoo bij! Pure Hammam (met eucalyptus voor volume) of de Brilliant Bliss. (hydrateert en geeft glans)

En binnenkort opent Rituals 2 nieuwe winkels! In Brugge en Turnhout!

Shop ze, en laat me zeker weten wat je van de producten vind! :-)

7 reacties:

Caroline zei

Deze zou ik ook wel graag eens uitproberen. Lijken me erg lekker. Als ik in NL ben dan ga ik zeker een Rituals winkel bezoeken ;-)

Maaike zei

Mijn mama had me een rituals product belooft als ik op al m'n vakken geslaagd was. Ik BEN op alles geslaagd maar het uitstapje laat nog wat op zich wachten ... Ik ben er nog niet uit wat ik net ga kiezen

NeonRocks zei

Ik heb pas heel goedkoop die Hammam set met scrubhandschoen gekocht. Hij was tien euro omdat Rituals met een nieuwe verpakking kwam. Ik kon hem niet laten staan, want ik was toch wel heel benieuwd. En zoals verwacht zijn alle producten heerlijk! Die shower paste is heel apart en maakt je superzacht, die modder voelt alsof het echt goed schoonmaakt en die bodylotion voor erna ruikt onwijs lekker! Het enige jammere eraan vond ik wel dat ik voor mijn gevoel tien minuten langer onder de douche stond dan normaal (A)

xoxo

Frauke zei

Rituals is super, de bodylotion vooral <3

Myrna.. zei

leuke actie!! Moet dan toch maar eens iets gaan proberen van Rituals

Marijke zei

ik ben heel erg tevreden over Rituals! De doucheschuims zijn ook supergoed!

Katia zei

Ik ga binnenkort ook eens langsgaan :-) zal voor volgende maand zijn!