BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

vrijdag 12 juni 2009

Nieuw face ritueel! (LUSH)

De laatste dagen gebruik ik nieuwe productjes voor mijn gezicht! En ik moet zeggen dat het supergoed werkt! Mijn gezicht ziet er terug goed uit, geen rode plekjes meer! En het zijn allemaal Lush productjes! :-)

Voor 's morgens gebruik ik Aqua Marina reiniging, Eau Roma Water als tonic en Vanishing Cream als dagcrème. Aqua Marina ruikt misschien een beetje raar maar het is een goede reiniger voor mijn gevoelige huid! De Eau Roma water tonic is zo verfrissend! Mijn nieuwe favoriete tonic! En dan Vanishing Cream, deze vind ik persoonlijk wat 'vettig' voor in de zomer maar hij hydrateert en verzacht mijn huid zo goed dat ik hem zeker fullsize ga kopen voor in de wintermaanden!

Voor 's nachts reinig ik met Ultrabland of Sweet Japanese Girl, opnieuw de Eau Roma Water tonic en dan Celestial. Ultrabland gebruik ik als ik veel make up op heb. Deze reinigt je huid zo grondig! Hiermee krijg je echt alles van je gezicht af! Maar ik vind dat hij stinkt! ;-) Dit is dan ook de reden waarom ik hem niet fullsize zou kopen, echt enkel de geur!!! Sweet Japanese Girl is heerlijk! Hij scrubt en reinigt op een zachte manier! Ideaal voor gevoelige huidjes! En deze laat een verzorgend laagje achter dat mijn huid voedt. Zalig! De Celestial dagcrème gebruik ik eigenlijk als nachtcrème. Hij is ook een beetje vettig vandaar dat ik deze 's avonds gebruik! Maar hij hydrateert en kalmeert mijn huid! Deze wil ik ook fullsize!

Dan heb ik nog Angels On Bare Skin. Deze heb ik al eens full size gehad en was toen ook erg tevreden! Omdat ik nu nog wel wat Aqua Marina heb ga ik deze eerst opgebruiken! Daarna koop ik zeker de Angels On Bare Skin opnieuw! Deze heeft echt zijn naam niet gestolen! ;-) Dit product werkt supergoed! Heb je een droge huid gaat hij voeden, heb je een gevoelige huid gaat hij kalmeren! Zalig toch! Moet je echt eens proberen! :-)

Dan heb ik ook nog het nieuwe maskertje Oatfix. Kalmeert mijn huid en hydrateert! Enige nadeel is dat ze niet zo lang houdbaar zijn! Maar wel vers! :-)


Sinds ik dit nieuwe face ritueel doe, ziet mijn huid er zoveel beter uit! Mijn rode plekjes op mijn wangen zijn zo goed als weg en mijn huid voelt zoveel zachter en beter aan! Ik ben dus superblij met deze nieuwe producten!

3 reacties:

Maaike zei

Klinkt goed :D fijn voor jou dat je iets gevonden hebt dat echt goed bij je huid past.

Joyca zei

dat van vanishing creme had ik ook. ik vond hem ook vettig in de eerste paar weken was ik puisten vrij en toen kreeg ik in een keer reactie erop omdat het zo vettig is terwijl ze zeggen 11% ofzo.
daarom durf ik ook geen lush meer te gebruiken!

Marijke zei

@Joyca: oei das minder... tot nu ben ik nog steeds tevreden! :-)