BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

dinsdag 2 juni 2009

TAG: Show Your Phone


Ik werd getagged door Astrid (http://beautyblogastrid.wordpress.com/) om mijn GSM te laten zien!Ik heb een roze Nokia. Werkt goed, hij heeft een camera enzo..


Ik heb hem ondertussen al enkele jaren en heb er nog geen problemen mee gehad...
Je kan hem openschuiven om smsjes en zo te typen...

Ik heb hem wat opgevrolijkt met Hello kitty hangertje en zakje!

Maar toch begin ik hem een beetje beu te worden...

Misschien koop ik wel die mooie Samsung die ik deze week al liet zien in Girly Gadgets! :-)Ik TAG: Serena (www.beautylab.nl) en Tessa (http://beautysdelight.blogspot.com/)!

5 reacties:

Maaike zei

Koop GEEN Samsung :p ALLE mensen die ik ken hebben er last mee.

Binnen garantie kapot, laten repareren, opnieuw kapot... enzo.. Ik en Astrid hebben allebei dezelfde, die van haar IS kapot en die van mij werkt gewoon niet zoals ik het wil ( af en toe haperen enzo).

Echt waar meid, Samsung heeft een mooie verpakking met rotte inhoud. Spaar je centjes maar voor een degelijk exemplaar of voor iets van je wishlist. :)

Anoniem zei

Wat een lieve gsm heb jij:)!
En idd Samsung is niet zo goed..int begin wel en ook handig om mee te werken, maar er komen dan telkens kleine probleempjes die zich opstapelen tot hij gewoon helemaal niet meer werkt..Maar misschien zijn sommige modellen wel goed hé, dat weet ik niet! Liefs, Astrid

Miss_Sofie zei

Ik heb die samsung in het zwart!

Zeker kopen, geweldige gsm! Hij is zoveel meer dan gewoon een gsm. Even wel aanpassen door de touch screen. maar ik ben er zo tevreden van.
ps. nooit problemen met samsung gehad wel met nokia ...

Maaike zei

Ja kijk .. het kan van model tot model afhangen mar we hebben in ons gezin nu al 3!! kapotte samsungs. En mijn Nokia haddek destijds weg gedaan omdat ik hem bij was en die was 6 jaar oud :s.

T zal geluk zijn zeker?

Marijke zei

oei, nu was ik net zeker over die samsung... *twijfelt nu opnieuw*