BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

zaterdag 13 juni 2009

REVIEW: Nivea Naturel dagcrèmeDeze dagcrème bevat kasjmierproteinen (egaliseert), mango melk (hydrateert), UVA/UVB bescherming en lichtreflecterende deeltjes. Klinkt allemaal super, maar werkt niet echt voor mijn huid! Ik vind het op zich een goede crème maar hij ruikt te fel voor een dagcrème en hij bevat veel te veel glittertjes! Als ik deze gebruik lijk ik net een discobal. :-) Dus ik kan hem niet echt aanraden. Misschien werkt hij voor jou wel, maar ik ga hem enkel gebruiken als highlighter.

4 reacties:

Anneke zei

Chocolito had er ook een review over gemaakt, die vond hem wel tof maar inderdaad ook vooral geschikt als highlighter enzo. Ik heb al een goeie highlighter en dagcrème dus denk dat ik deze niet koop... Maar wel een aanrader wie een dagcreme/highlighter zoekt!

Maaike zei

Ja erg hé! Op swatches ziet het er ook altijd zo *bling* uit.

Misschien een goede vervanger van die crème van Eyeko?

P.S. Het kan ook weer aan mezelf liggen, maar vaak als ik je blog open komt er op ' De bewerking wordt afgebroken' en sluit die vanzelf. Als ik dan nog eens probeer is het in orde maar k vraag me af of nog mensen dit hebben.

Lina zei

Als je heel erg weinig gebruikt vallen de glittertjes wel mee en wanneer ik er foundation of compact powder over doe zijn de glittertjes ook zo goed als verdwenen.

Marijke zei

@Maaike: heb dat soms ook... weet niet hoe het komt. kan ik dat ergens aanpassen?
@Lina: ja als ik er poeder over doe valt het idd nog mee, maar toch... :-)