BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

vrijdag 26 februari 2010

The Beauty Bakery

Begin maar allemaal te juichen dames want er is een nieuw webshopje dat even onze aandacht vereist! ;-)

The Beauty Bakery!

Dit is de webshop van Angel, je kent ze vast nog wel van het leuke "Samantha uit Utreg" filmpje! ;-) Maar wat kunnen we verwachten van deze webshop? Angel legt het ons even uit...

Ik hou van dingen die me vrolijk maken. Zoals nieuwe schoenen. Of vrolijke liedjes. Een nieuwe tas natuurlijk. Of make-up, daar wordt ik ook heel happy van. TBB is een combinatie van 2 dingen waar ik extreem blij van word. Namelijk op de 1e plaats Bath & Body care. Dat omvat alles waar mijn huid heerlijk zacht van wordt en waar ik lekker van ga ruiken. Ik ben echt een sucker voor crempjes, smeerseltjes en alle make-believers & mooimakers die er zijn. En 2: Bakery Sweets! Prachtige romige taartjes, cupcakes met volle roomtoefjes en de mooiste sprinkles… Waar ik dan weer niet blij van wordt, zijn de calorieën. Dus die halen we eruit. Ram die 2 goodies in een magic blender en wat krijg je dan? Bakery Sweets voor de huid. En daar wordt ik nou euforisch van. Vooral als ze met de hand gemaakt zijn boordevol verzorgende sheabutter en zuiverende kruiden zitten! Kortom, TBB is een feel-good winkeltje met unieke skintreats die de Body & Mind & Eye (want het oog wil ook wat) to the max verwennen. De producten worden met de hand gemaakt door lieve gezellige vrouwtjes (ik dat het een soort vrouwtjes Theelepel zijn die in een cottage op een prairie wonen want ik heb ze nooit gezien maar dat is de voorstelling die ik me erbij maak) die over de hele wereld wonen maar vooral in UK en US. Ze maken kleine voorraadjes voor me aan, die ze speciaal voor mij op bestelling maken en sturen het dan op. En ik zet ze in het winkeltje.

Wel ik word helemaal blij na het lezen van deze omschrijving! En ik werd helemaal happy toen ik de foto's zag... :-)

Cupcake bath bombs: Blue Hawai en strawberry blush

Cupcake bath scrubbies: For my sweet en Love is
Cupcake Soaps: Cherry Bakewell en Love Sucks hard

Facial Purity Bars: To die for roses en vitamin c bombSoap Cakes: The Pink affair en Sweet Roses
Nou ladies, ziet dat er goed uit of ziet dat er goed uit? ;-) Ik ga zeer binnenkort ook eens een bestelling doen en de items reviewen! Alleen word het moeilijk kiezen denk ik... Alles ziet er zo fijn uit! :-)


Kan je niet wachten? Surf dan snel naar http://www.thebeautybakery.nl/

6 reacties:

NeonRocks zei

Wow, dat ziet er echt supercute uit!Hopelijk zijn de producten ook heerlijk. (kan bijna niet missen denk ik)
En ik geloof zeker dat een keuze maken uit het assortiment een grote opgave is! ;)

xx

Claudia zei

die cupcakes zijn echt pretty

Milou zei

Ziet er echt heerlijk uit allemaal :]

Marijke zei

ja hé! binnenkort maar eens bestellen! :-)

Lisan zei

Wat een schattige dingetjes allemaal :)
xx

linda zei

Ik zou wel wat meer informatie willen omtrent kapsels 2012 dames