BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

vrijdag 5 februari 2010

Favorieten Januari

Het is weer tijd voor de favorieten van januari! Het zijn er heel wat... :-)
* Lush Heavanilli: dit is mijn favoriete massagebar! Ruikt heerlijk en smelt goed op je huid.
* Lush Business Time: ook een fijne massagebar, ruikt zo ontspannend.
* Lush Snowshowers: mijn eerste showerjellie en deze ruikt hééérlijk! :-) Mijn huid word er ook enorm zacht van.
* Dermalogica ultracalming cleanser, soothing protection spray en barrier repair: deze producten zijn zo goed voor mijn gevoelig huidje! Fullsizes zijn onderweg :-)
* Lush Snowfairy douchegel en solid parfum: ruikt heerlijk zoet!!!
* Blissful Body butter In De Watten: voedt mijn huid echt supergoed!
* Moringa Body Butter The Body Shop: zeer fijne bodybutter.En ook mijn nieuwe haardroger en stijltang waren zeker favorieten!

Jaaa, weer veel lush items! :-) In januari was ik zowat Lush verslaafd! ;-) Over de meeste dingen staat een review online, maar als je nog ergens vragen over hebt, ga je gang ;-)

6 reacties:

Eva zei

Is dat die stijltang van Wahl waar je het al eerder over had? Het ziet er zo te zien wel een goeie uit heb ik de indruk.
Ik zou mijn stijltang geen dag meer kunnen missen!

Marijke zei

@Eva: ja dei van wahl! super is die!

Tessa zei

leuk :) ik heb nog een vraagje over Buffy, je vertelde me dat hij snel gaat schimmelen en ik heb er dus zo'n lush tinnetje bijgekocht mag ik die dan nooit dichtdoen? en kan je hem wel in de douche laten staan of liever afdrogen en opbergen? sorry voor de vele vragen maar jij bent DE lushkenner :p xxx

Marijke zei

hihi, dankje voor het compliment! ;-) ik zou hem zeker afdrogen en dan in het tinnetje doen! (ook zien dat het tinnetje droog is!) dan gaat hij zeker goed blijven! :-)

Hanne zei

Leuk! Ik mis echt iets hé, er is hier geen Lush in de wijde omtrek en al de beautyblogmeiden hebben daar precies zoveel van :)

Marijke zei

@Hanne: kom jij naar de meeting? als ik vrijaf krijg wil ik best wat meebrengen voor je hoor! passeer toch voorbij lush om naar het station te gaan! :-)