BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

zondag 7 februari 2010

Dermalogica!


Ja, i know, het zoveelste artikeltje over Dermalogica :-) Maar ik heb mijn bestelling van jerseybeautycompany binnen gekregen!Precleanse, Ultracalming Cleanser, Soothing Protection Spray en de skin smoothing cream.


En de producten uit de verpakking... De tube dagcrème is vrij klein (50ml), zeker omdat je deze als dag en nachtcreme gebruikt, dus ik vrees dat ik die snel opnieuw ga moeten bestellen.
Benieuwd naar de samples? :-)Yep, best veel! :-) De samples bovenaan zaten in het doosje van de cleanser. Een precleanse en een hand en nail treatment. De andere zijn body wash, bodycreme en een stress oil.
Ik ben heel erg blij dat mijn bestelling zo snel binnen was. Natuurlijk niet zo goed voor mijn project 10 pan... Maar goed, dat vergeten we even :-)

7 reacties:

Chrissie zei

Wow, wat een hoop samples haha. Trouwens, 50 ml lijkt misschien ook wat kleiner in een tube dan dat het in een potje zou lijken.. in (bijna) al mijn dagcreme/nachtcreme potjes zit namelijk 50 ml. Maarja, je zult er idd dubbel zo snel doorheen gaan als je em ook als nachtcreme gebruikt! En voor dat geld hadden ze idd wel wat meer erin kunnen doen! ;-)
Heb je de gezichtsproducten van je project 10 pan al op? Ik zou persoonlijk gewoon met de dermalogica beginnen hoor, en die andere producten laten staan, als je al weet dat je huid op dermalogica stukken beter reageert.

steffi zei

leuke spullen! ik ga de webshop zeker onthouden

Hanne_L zei

Ben jij eerst jouw gezichtsprofiel ofzoiets gaan uittekenen of gewoon besteld bij wat je denkt van huid te hebben?

Milou zei

Haha inderdaad veel samples maar ook allemaal fijne producten!

xxx

Marijke zei

@Chrissie: ja is wel zo! je hebt niet zo veel nodig dus kom er wel eventjes mee toe! :-)
@Steffi: goede service ook!
@Hanne_l: ja, ik ben even bij instant spa geweest! ze heeft wel wat tips gegeven maar ga sowieso nog eens facial mapping laten doen!
@Milou: ja hé!

Nele zei

Oeeeh wat een hoop samples! Ik had er 6, maar nog heb nog niet gekeken in het doosje van mijn cleanser ;)

Die 50ml tube van skin smoothing cream heb ik ook; nu ben ik nog bezig met mijn kleintje van het setje, en het gaat echt niet snel op hoor, terwijl ik hem ook als dag- en nachtcrème gebruik :)

Marijke zei

@Nele: ja hé! fijn die samples! nee heb even gezien en al mijn dagcremes zijn 50 ml! :-)