BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

zondag 14 februari 2010

Review: In de watten valentijn!

Happy Valentine!! Hopelijk hebben jullie allemaal een hele fijne dag! :-)


Ik vond het vandaag de ideale dag om de volgende producten te reviewen! :-)

Ik heb het natuurlijk over de lovely producten van In De Watten. Lien had speciale valentijnssetjes voor ons gemaakt die er echt supercute uitzagen! Kijk even naar mijn vorig artikeltje!


Hier zie je de texturen van de producten. Allemaal heerlijk. Ik heb me helemaal "in de watten" gelegd met deze producten. Eerst de Whip it up, dan de foam&fizz badpoeder en dan de body butter om het helemaal af te maken! :-) Elk product heeft die zalige zoete geur. (Valentine Sugar of Valentine Love) Achteraf betrapte ik mezelf erop dat ik aan het 'snuffelen' was aan mijn armen ;-)

De Whip it up heeft een slagroomachtige textuur die lichtjes schuimt. Deze heeft ook enkele bolletjes die zachtjes scrubben. En dat met die heerlijke pink sugared roses geur. :-)
De Foam & Fizz badpoeder heeft een rozengeur en is heerlijk voor een ontspannend badje! Deze maakt trouwens super veel schuim! Zo zalig!! Ik had echt geen zin om uit dat bad te komen!!

En om de verwennerij helemaal af te maken smeerde ik mezelf nog helemaal in met de Bodybutter. Weer die slagroom textuur die smelt op je huid. Dit is echt superfijn voor je huid! :-)
Ik ben dus zeker héél erg tevreden over al deze producten!
Check trouwens Lien haar site even, want ze heeft haar shopje bijgevuld! :-) Ik wil simpelweg gewoon alles bestellen ;-)
En ladies van de Secret Twitter Valentine, vanavond kunnen jullie je pakketje openmaken!! Ik helaas nog niet want mijn pakketje is nog niet aangekomen! Hopelijk morgen! Maar voor jullie, alvast veel plezier! :-)

11 reacties:

Masja zei

Oeh, dat ziet er weer heerlijk uit!
Ik ga ook maar eens eventjes kijken bij In de watten ;) Zijn de verzend kosten duur?

Nathalie zei

Oh damn Marijke... door jou ga ik dus dadelijk alweer eens rondkijken op de website terwijl ik volgende week weer een pakketje binnen ga krijgen :D
Het is ook allemaal zo zalig he. Ik ga alvast een nieuw verlanglijstje maken.

Hanne zei

Dat zijn echt dé ingrediënten voor een verwenuurtje ^^
Ik ben zo benieuwd naar mijn STV!

Nathalie zei

Nog een kleine aanvulling: Heb net even gekeken en ik zie weer nieuwe varianten van de scrubby en bubbly :) In mijn bestelling zit de Be delish, die had ik nog niet geprobeert.
Maar wat me net opviel is dat de prijs precies omhoog is gegaan?
De nieuwe kosten 8,95 en daar staat bij: pot van 200 ml, 175 gr product.
De oude:7,95, pot van 200, 200 gr product...


Maar dat kan mssn ook liggen aan de ingrediënten ofzo? Niks tegen gegronde prijsverhogingen hoor Caroline, love your products... maar nu komt het een beetje vreemd over :)

Eva's beautyblog zei

Fijn voor jou dat je er zo tevreden over bent, ik heb jammergenoeg minder goede ervaringen met IDW!

Myrna zei

Ziet er allemaal weer heerlijk uit!!

Marijke zei

@Masja: ik denk rond de €8! maar geloof me, het is het helemaal waard!
@Nathalie: hihi, mijn wishlist is ook weer helemaal gevuld! :-)
@Hanne: idd! ik ook! :-)
@Nathalie: ja zou kunnen, was me niet opgevallen. :-)
@Eva: oei? qua producten?
@Myrna: ja he, is echt heerlijk! :-)

Eva zei

@Marijke: ik heb heeel lang moeten wachten op m'n bestelling, na enkele mails is ze er dan toch doorgekomen, beschadigd...

Marijke zei

@Eva: o wat jammer! heb er nog nooit problemen mee gehad... heb je met caroline gemaild hierover?

Eva zei

@Marijke: ja, ik heb haar hierover gemaild. ze stelde toen zelf voor om een nieuw (weliswaar leeg) potje toe te sturen aangezien het mijne beschadigd was zodat ik het zelf kon overscheppen, ik vond dat superlief maar verder heb ik er niets meer van gehoord of gezien, jammer...

Marijke zei

@Eva: jammer seg!