BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

zaterdag 27 februari 2010

Goodiedoos@Beautytreat.nl

Hebben jullie al gehoord over de 'Goodiedoos'? Linda van www.beautytreat.nl kwam met een geweldig idee nadat Katrijn haar een doos vol make upjes opstuurde die zij niet meer gebruikte.

Wat als de doos nu eens opgestuurd word naar verschillende girls... Die girls stoppen er spullen in die ze niet meer gebruiken en in ruil mogen ze er natuurlijk ook dingen uithalen! :-) En je betaalt enkel de verzendkosten! Wat een idee was is ondertussen uitgegroeid naar een succes! :-) Er zijn al meer dan 70 aanmeldingen voor de doos! Er is al bijna 10 kg make up bij elkaar gebracht!! wow 10 kg make up??? Heerlijk! De verzendkosten zijn +- € 12.95. De doos gaat door Nederland en Belgie en is al toe aan de 5e peetmoeder!

Ondertussen zijn er al 2 goodiedozen! Zo gaat het natuurlijk wat sneller! En de 2e doos is onderweg naar de Belgjes! Jeej! :-)

Ik vind het alvast een geweldig idee en heb me dus al aangemeld! :-)

Lijkt dit je ook geweldig? Lees dan hier hoe je je kan aanmelden!

En hou vooral www.beautytreat.nl in de gaten voor allerlei updates over deze goodiedoos!

Ik kan alvast niet wachten tot ik aan de beurt ben! :-)

7 reacties:

Nathalie zei

Ik kan ook niet wachten! Sta echt te popelen dus ik hoop stiekem dat het niet super lang meer duurt... heb de lentekriebeltjes dus het is het ideale moment voor mij om peetmoeder te worden :)
Ga je niet wat Lush doneren Marijke?

Hanne zei

Leuk dat je ook meedoet! :)

Claudia zei

superleuk!
Ik heb me ook al aangemeld :)

Milou (Cherize) zei

Leuk dat jij je hebt opgegeven!
Ik ben benieuwd wat je er in zou doen en uit zou halen!

Marijke zei

@Nathalie: hehe, misschien is dat een goed idee! :-)
@Hanne: ja! ben zo blij dat ze al richting Belgiƫ is! :-)
@Claudia: fijn!
@Milou: ja, ben best ook benieuwd wat voor leuke spullen ik uit de doos zal halen! heb hier al een mandje met wat ik erin ga doen! :-)

Maaike zei

Leuk idee :D Maar ik denk dat tien kilo verzenden wel duurder is dan de dertien euro die jij aangeeft. Ik heb al 10 euro moeten betalen voor een pakje van 800 gram naar Nederland dus hou er rekening mee dat het meer kan zijn.

Marijke zei

@Maaike: ja een pakje van 10 kg van nederland naar belgie was € 25. Maar nu komt doos 2 naar belgie en dan betaal je niet zoveel verzendkosten... :-)