BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

zaterdag 18 juli 2009

Dilemma

Ok, ik zit met een groot dilemma ;-)


Volgende week zaterdag ga ik naar MAC en ik was van plan om de 187 brush te kopen...

Als ik twijfel om iets te kopen ga ik altijd op zoek naar reviews. En in mijn zoektocht kwam ik op de Sigma Brushes website..

De MAC 187 kost ongeveer € 47. Duur hé!En deze Face Kit van Sigma kost $ 47. Weet wel niet hoeveel de verzendkosten zijn...

Deze kit bevat 5 face brushes! De SS150 poederkwast, de ss 187 stipplingbrush, de ss 168 contourbrush, de ss190 foundationbrush en de ss 194 concealerbrush!
Nu ben ik wel benieuwd of de kwaliteit ook goed is! Enkele andere beautyblogsters hebben al besteld, dus ga ik nog even wachten op hun review! :-) Al denk ik wel dat ik toch maar de Sigma kit verkies voor dezelfde prijs! :-)

14 reacties:

Maaike zei

Met alle respect voor wie graag dingen koopt van MAC maar ik vind die prijs er serieus over. Ik weet niet hoeveel je verdient, en ik wil het niet weten, maar vertaal die prijs eens naar aantal werkuren dat je er moet instoppen. *auwch* En hoeveel geld verdient MAC er wel niet aan? Want ik kan niet geloven dat de productiekost van zo'n borstel 30 euro is.

Marijke zei

tja, niets aan te doen! Vind ook wel dat MAC vrij duur is, maar de meeste dingen zijn ook kwalitatief veel beter dan bv. loreal. MAC is populair en mss profiteren ze daar wel van om hun prijs zo hoog te leggen... Ach ja, ik denk dat ik toch voor de Sigma brushes ga :-)

Anoniem zei

ik wil ook heel erg graag de 187 van MAC maar ik vind hem tch wel een beetje te duur...
ben heel benieuwd naar de sigma brushes :D

Marijke zei

ik ook :-)

steffi zei

de ss187 verliest redelijk wat haartjes bij sommigen, tot op dit moment bij mij niet... maar watch saturday en nog even geduld!! haha

Marijke zei

hehe :-)

Miss_Sofie zei

Zeker gaan voor sigma brushes!!!

Ik ben er super tevreden van, echt een aanrader, ik had de kit zonder brushroll en met shipping cost 57 euro! geen geld voor goede borstels!

Lizzy zei

Jammer inderdaad dat het zou duur is, ik zou die kit nemen als ik jou was!

Marijke zei

leuk Sofie, dat ze zo goed zijn! denk dat ik maar voor Sigma kies! :-)

Joyca zei

je hebt mn review al gelezen denk ik. :)

Myrna.. zei

Als je echte MAC kwasten wil kan je ook eens kijken op allcosmeticswholesale. Heb daar laatst ook de 150 en 129 besteld, voor minder geld dan dat ze hier in de winkel zijn. Natuurlijk zijn ze wel duurder dan die van Sigma, maarja het zijn wel MAC kwasten :P

Marijke zei

@Joyca: ja hoor!
@Myrna: ja i know, maar mijn 182 kabuki van MAC verliest ook wel eens haartjes... dus ik ga voor Sigma :-)

Maaike zei

Met het geld dat je uitspaart op de kwasten kan je iets anders kopen van MAC? Ik zou liever nog een extra oogschaduw hebben dan persé die dure borstel ( sorry dat ik nu tweemaal reageer maar het was een ingeving van het moment :D)

Marijke zei

hehe, slim gezien! :-) ik ga je raad opvolgen maaike! :-)