BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

donderdag 16 juli 2009

REVIEW: Scrubby&Bubbly bad/douche boter!

Vandaag ga ik mijn favoriet product van In De Watten reviewen! De Scrubby & Bubbly bad en douche boter in 'Lovespell'.


De naam zegt het zelf al: deze 'boter' bevat scrubdeeltjes en schuimt! De scrubdeeltjes zijn fijn, dus deze scrubboter kan je perfect elke dag gebruiken!

De scrub zit in een grote pot die goed afsluitbaar is! Ook zit er een etiket op de pot die heel wat info geeft: de ingrediƫnten en de datum tot wanneer je hem kan gebruiken. Best handig!

De geur is echt zo lekker! Zomers, fris,... echt zalig! Moesten er nog producten zijn met deze geur, ik zou ze zo bestellen! Ben er helemaal gek op! :-)

Je hebt echt niet veel nodig om je huid te scrubben en te reinigen. Je neemt een beetje, wrijft het tussen je handen en je begint te scrubben! Wanneer het op je natte huid komt begint het te schuimen! Echt heerlijk!

Je huid wordt hier zo zacht van! Deze scrub bevat ook Shea boter die je huid echt hydrateert! Geen olielaagje, gewoon een zacht en goed gehydrateerd huidje!

Ik ben echt megafan van dit product! Ik heb even gaan kijken op de website van Caroline en je hebt deze ook in de geur 'Pink Sugar and roses'! Oh, klinkt ook al zo lekker! :-) Deze MOET ik gewoon kopen als de mijne op is! :-)

Ik kan deze bad & douche boter dus zeker aan iedereen aanraden! Je kan hem kopen op de lovely websop van Caroline. Voor een grote pot van 250 ml betaal je € 7.95.

http://www.indewatten.com/