BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

donderdag 9 juli 2009

REVIEW: Faboo Feet


Enkele weken geleden kreeg ik van Caroline van In De Watten een pakketje toegestuurd met producten om te testen en vandaag ga ik er 1 reviewen voor jullie!


Een voetcrème? Wat verwachten we er nu van? Dat hij goed ruikt, snel intrekt, verfrist,...


Wel, deze heeft het allemaal! :-)


De Faboo Feet voetcrème zit in een wit potje dat je heel goed kan afsluiten. Hij ruikt naar pepermunt en eucalyptus en zit boordevol natuurlijke ingredienten.


Deze creme smeert goed uit, en hij verfrist je voeten meteen! Je voeten tintelen zelfs een beetje!Dit lijkt me ook heerlijk na een nachtje dansen! :-)


Je voetjes worden ook heel zacht van deze crème! Ik gebruik hem elke avond en kan alleen maar zeggen dat deze voetcrème super is!


Dus hou je net als ik van natuurlijke producten en ben je op zoek naar een goede voetcrème? Probeer dan zeker deze eens!


Je kan hem kopen op de lovely webshop van Caroline! Hij kost € 5.95 voor 30 ml.3 reacties:

Caroline zei

Fijn is deze he *S*
En geen glibber voetjes, maar wel verzorgt en fris. Gebruik deze zelf ook erg veel hier, vooral zomers als het lang warm en droog is.

Myrna.. zei

Klinkt goed! Vooral fijn voor in de zomer, nu we allemaal open schoenen en slippers dragen. Moet ook maar eens wat bestellen op die site.

Marijke zei

ja, hij is echt héél fijn! :-) @Myrna: zeker doen! de producten zijn echt zoo goed! er komen nog reviews over InDeWatten! :-)