BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

maandag 27 juli 2009

Meet @ Antwerpen!

Zaterdag was echt een supergezellige dag want ik had afgesproken met enkele beautyblogsters om te gaan shoppen in Antwerpen!

We kenden elkaar natuurlijk al een beetje via onze blogs, twitter en de filmpjes! Maar toch was het best spannend om ze ook in het echt te ontmoeten! (Voor mij was het de 1e keer, met de vorige meet moest ik werken!) De voorbije week hadden we veel gemaild hoe enthousiast we wel waren! En ook om af te spreken voor onze secret gift! Een heel leuk idee van Steffi!

De dag ging dan ook heel snel voorbij! Een klein verslagje :-)

Om 11 uur hadden we afgesproken in het centraal station van Antwerpen! Ik kwam er binnen en zag Steffi! Al snel kwamen de andere dames er ook aan en konden we beginnen aan ons shoppingtripje! :-) Onze eerste stop was bij Lush waar Katrijn en ik heel veel hebben 'gesnuffeld'.


Ik, als echte Lush fan, heb ook enkele dingen gekocht!Babyface, Wiccy Magic Muscles en een gratis sample van Herbalism!


Dan gingen we richting de Meir, waar we stopten bij The Body Shop. Even enkele bodybutters en parfums getest, maar al snel verder. Onze volgende halte was Sabon!


Sabon is een mooie winkel in de stadsfeestzaal! Ze verkopen allerlei verwennerij producten voor je lichaam! We waren allemaal verzot op de Coconut & Vanille scrub! Die hebben we natuurlijk even uitgetest! Evi heeft hem gekocht, dus ben nu al benieuwd naar haar review! :-)

Groepsfoto! Katrijn, Steffi, Laura, Evi, Astrid en ik!


Hier kregen we telefoon van Sofie dat ze op ons wachte aan de MAC winkel! En daar gingen we snel naartoe! Enkele foto's van bij MAC...

Katrijn!Ik en Laura.


Sofie en Evi.


Steffi.Twijfel om de mooie MSF's van de Colour Craft collectie...

Ik denk dat iedereen wel iets naar zijn zin vond bij MAC! :-) Ik heb de blush Pink Swoon gekocht!


Een refill voor in mijn blushpalet!

Stilaan begonnen onze maagjes te knorren dus tijd om iets te gaan eten! En daar werden ook onze secret gift cadeautjes open gemaakt! Sofie had een cadeautje voor Steffi, Steffi voor Laura, Laura voor mij, ik voor Katrijn, Katrijn voor Astrid, Astrid voor Evi en Evi voor Sofie! Iedereen had echt superleuke cadeautjes!

Het cadeautje dat ik van Laura heb gekregen!

Reinigingsdoekjes van Inecto, een nagellak van de Hema en een Gosh lipstick in de kleur Darling! Een supermooie nude lipstick! En check dat lieve Hello Kitty tasje! Ik had enkele dagen geleden op Laura haar blog gezet dat ik dat zo schattig vond en Laura had de spulletjes hierin gedaan! Echt lief van haar! :-)

Dit is de ELF blush die ik gewonnen had op Astrid haar site!

Na onze cadeautjes en het lekker eten, konden we weer verder shoppen! We gingen naar Magnolia. Een mooi winkeltje waar ze Laura Mercier make up en Essie lakjes verkochten!


Ik moet echt stoppen met nagelbijten! De Essie lakjes waren zo mooi! :-)

Katrijn had in haar secret gift pakje voor Astrid een sponsje gestoken om je gezicht mee te reinigen. Dat vonden we allemaal wel handig en daarom gingen we langs Essenza om er allemaal zo eentje te kopen! :-)

Onze sponsjes!

En ik heb ook nog andere spulletjes gekocht bij Essenza.
Yes To Cucumbers ooggel, het sponsje en een leave in conditioner van Inecto!

Door Astrid haar leuke review over het Essence Sunclub paletje wou ik dat ook :-) Dus zijn we snel even langs Kruidvat geweest! :-)

Een Maybelinne mousse blush voor € 2.50 en het SunClub paletje!

Ondertussen was het al bijna 17u en nam Sofie afscheid van ons. Even later ook Evi.

We hebben nog enkele winkels gedaan zoals L'Occitane en de Inno. (met gratis blikje cola light lemon! mmm)

Astrid had nog een smsje gekregen om Dream Cream mee te brengen dus zijn we nog eens bij Lush binnengeweest! :-) En daar is de volgende foto nog genomen!

Astrid, Laura, Steffi, ik en Katrijn.
En dit was het einde van een supergezellige dag! Ik vond het enorm leuk en kijk al uit naar de volgende meeting! :-) Ladies, bedankt voor de leuke dag! :-)
Voor meer verslagjes en foto's kijk zeker op de andere blogs! :-) (Ik heb trouwens mijn foto's 'geleend', want had mijn camera niet bij...)

8 reacties:

Lija zei

Leuk verslagje! Het klinkt heel gezellig, echt leuk dat jullie een blogmeet hebben gehouden :) En helemaal leuk dat jullie cadeautjes voor elkaar hebben gehaald, maakt het extra 'feestelijk'!

steffi zei

jeetje die foto van mij in MAC is terrible :D! haha

Anoniem zei

superverslagje! hopelijk tot snel! x

Marijke zei

het was echt supergezellig! :-)

Anoniem zei

Leuk! Ik zou graag een review willen over de YTC ooggel :D

Marijke zei

komt er binnenkort aan! :-)

glamourista zei

en we gaan ook nog eens samen lushen he :p

Het was echt enorm gezellig!

Marijke zei

@Katrijn: jaja! gaan we zeker doen! :-)