BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

zaterdag 11 juli 2009

Vervelende Muggen!

Je kent het wel, je ligt net zalig te slapen en dan hoor je ineens dat gezoem van die vervelende muggen! De volgende morgen wordt je dan ook wakker met enkele muggenbeten!

Ik heb enkele tips om dat tegen te houden! :-)

In de meeste supermarkten vindt je nu wel anti muggen sprays en dergelijke.

Links op de foto zie je de CHI Anti insect roller! Dit is echt één van mijn favorieten! Hij ruikt heel fel naar citronella olie! Dit kan je gebruiken als anti muggen geur, maar ook om muggenbeten te verzachten! Daarnaast zie je nog een fijne anti muggenspray!

Wat ook fijn werkt is Euceta! Dit is een gel die je bij de apotheek kan kopen! Deze verzacht en stopt de jeuk!En als dit allemaal niet werkt voor je, kan je een muskietennet/klamboe aankopen! Dit is bovendien super romantisch! :-)
Hebben jullie nog anti muggen tips?

4 reacties:

Maaike zei

Gewoon blaadjes van citroenmelisse op een bordje op je nachttafel zetten

Tessa zei

een rondje door het huis maken met de vliegenmepper alvorens te gaan slapen :) alles wat ik tegenkom gaat eraan! (je oogschaduw is btw verzonden) x

Caroline zei

Wij hebben hier in het hele huis van die muggenstekkers. Die doen we aan een paar uur voor het slapen gaan en dan zijn ze allemaal dood *S*
En van die rackets op batterijen waarmee je ze uit de lucht dan halen, soort van vliegenmepper maar dan worden ze geroosterd. Is wel een must hier.

Marijke zei

hihi, dank je voor de tips! @Tessa: dankje! :-)