BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

woensdag 31 maart 2010

Bodystyling Update!

Ik heb jullie al verteld over Bodystyling. En vandaag geef ik jullie een update!


In mijn vorig arikel heb ik gezegd dat ik een gratis figuuranalyse ging laten doen. Je lichaam word opgemeten en er word verteld hoeveel kg en hoeveel cm's je kan verliezen. Die figuuranalyse is ondertussen bijna 2 weken geleden.


Ondertussen ben ik dus gestart! :-) Ik heb nu 2 Bodystyling 'sessies' gehad en vind het eigenlijk best leuk! Je doet een kwartiertje/halfuurtje oefeningen in een verwarmde cabine van +- 31°. Pfff, dat is wel zweten, maar de oefeningen zijn simpel én doeltreffend.


Daarna mag je gaan relaxen in een ozoncabine. Hier lig je +- 10 minuten in. Deze ozoncabine zorgt ervoor dat je huid gaat verstevigen.


Maar als je kilo's wil verliezen moet je natuurlijk ook op je voeding letten. Veel water drinken, fruit en groeten,... Lijkt me logisch :-)


Wat nog de beste tip is om meer te eten. Jaja, je leest het goed :-) Het is het beste als je 3 maaltijden neemt en 2 tussendoortjes. De tussendoortjes kan vanalles zijn: actimel 0%, 20 letterkoekjes, glas melk, 1 stuk fruit, yoghurtje,.... Maar je mag ook 2x/week 2 paaseitjes,... of een mini cornetto eten. :-)


Ik ben er dus ongeveer 2 weken mee bezig en ik ben al 2 kilo kwijt! :-) En ik merk ook dat mijn broeken iets losser zitten, dus mijn ceintuur kan ook 1 gaatje minder! :-) Eigenlijk heb ik het ook niet zo vaak 'moeilijk'. Maar dat komt vast nog wel :-)


Hopelijk vinden jullie het fijn om af en toe eens een Bodystyling update te zien.


Nog een fijne dag!

12 reacties:

Anoniem zei

Klinkt goed! Ik moet maar 2kg af maar het lukt mij maar niet :-p

Eva zei

Ik heb al veel positieve dingen gehoord over Bodystyling!

Blijven volhouden zou ik zeggen! ;D

Chrissie zei

Wow, een kilo per week is heel erg goed!

Marijke zei

@Ann: gewoon frisdrank schrappen en veel water drinken! :-)
@eva: dankje!
@Chrissie: dankje!

Stasja zei

Het lijkt op Infraligne, heb ik zelf een paar maanden gedaan. Maar die cabine was met infrarood dus niet zo warm. Maar de resultaten waren bij mij ook ongelofelijk. Jammer dat het filiaal failliet ging. Die ozoncabine lijkt me leuk!

Marijke zei

@Stasja: ja, ik was vandaag weer 0.5 kg afgevallen! :-) die ozoncabine is zalig! echt relaxen!

charlotte zei

veel succes ermee! goed bezig ;)

Marijke zei

@Charlotte: dankje!

Masja zei

:yay: Ga zo door ;)
wil het ook wel eens uitproberen, maar eigenlijk zie ik het nut er niet van in, ben blij met mij figuur en sport 3x per week Ohja, ik ben pas 14 hahah >:|

Marijke zei

dankje!

Eline zei

Goed dat je zo gemotiveerd bent :)
Doe zo verder ;)

Marijke zei

dankje eline!