BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

vrijdag 12 maart 2010

Bodystyling

Vorige week kreeg ik een folder van Bodystyling in de bus. En nu ben er ik best benieuwd naar! :-)


Bodystyling bestaat uit 4 stappen:

* Gratis figuuranalyse: je word opgemeten en afhankelijk van je wensen, leeftijd, conditie,... word er een persoonlijk programma opgesteld.

* Doelgerichte bewegingstherapie voor een plaatselijke afslanking: In de TFM cabine voer je specifieke bewegingen uit, doelgericht en medisch verantwoord. Dit gebeurt liggend, zodat je rug en gewrichten worden ontlast. De warmte in deze cabine voorkomt spierpijn en bevordert de doorbloeding in de huid. Je oefenprogramma word op maat gemaakt.

* Ozontherapie voor een strakke huid en vermindering van cellulitis: Poriƫn worden door de ozon geopend wat de verwerking van afvalstoffen stimuleert. Je krijgt hierdoor een strakke huid.

* Gezond en persoonlijk voedingsadvies. Lijkt me logisch dat je ook wat op je voeding moet letten! :-)

Klinkt goed! Ik heb maandagavond een afspraak bij Bodystyling voor een gratis figuuranalyse! Ik ben benieuwd en hou jullie natuurlijk op de hoogte.

Heeft iemand van jullie ervaring met Bodystyling??

11 reacties:

Justine zei

Zelf geen ervaring mee, maar ik heb er wel al heel wat goede dingen over gehoord. Alvast veel succes!

Nathalie zei

Hoi, ik heb er zelf nog geen ervaring mee maar ik hoorde er wel al goede dingen over. Het werkt echt maar wat ik wel steeds terug hoor is dat het enkel werkt zolang je ermee bezig blijft. Als je ermee stopt veranderd je huid/lichaam terug na een tijdje. De meesten doen dan ook eerst zo'n "kuur" en houden het erna bij door 1x per week of 1x in de 2 weken te gaan.

Over infraligne hoor ik trouwens ook veel goeds!

Marijke zei

@Justine: dankje! :-)
@Nathalie: ja, lijkt me logisch dat je achteraf ook nog steeds meot opletten wat je eet enzo. Ik zie wel ;-) infraligne lijkt me ook fijn maar is niet echt in de buurt :-)

Hanne zei

Geen ervaring mee maar ik wens je er veel succes mee!

steffi zei

Oh waw, ik ben heel erg benieuwd naar je ervaringen ermee! Lijkt mij een leuke manier om op je lijn te letten.
Veel succes

Chrissie zei

Ik ken wel iemand die hier een aantal jaren geleden naartoe is geweest, die vrouw is toen behoorlijk afgevallen en is nu nog steeds zo slank.
Ze zullen je daar ook een goed eetpatroon aanleren, dus het zal echt ook goed voor op de langere termijn zijn. :-)

Ga je er trouwens heen om een paar kilootjes af te vallen of gewoon om een beetje strakker te worden? Ben benieuwd om te lezen hoe het je verder gaat daar! Veel succes! :-)

Marijke zei

@Hanne: dankje!
@Steffi: ja ben ook benieuwd! :-) dankje!
@Chrissie: oh fijn! beide, ik wil wel wat kilo's kwijt en mijn ik mag ook wel wat strakker worden! ik maak er vast nog wel artikeltjes over! dankje!

Beautyblush/Kelly zei

Wat gaaf meid dat je dit gaat doen! Ben benieuwd verder. Ik kon hun nog niet :) Succes!

Saskia zei

Succes en goede moed :)

Perfectly Unordinary zei

Ik heb hetzelfde bij Infraligne gedaan; de ene werkt met ozon en de andere met infrarood, maar het komt wel op hetzelfde neer.
Ik heb er wel resultaat mee behaald, MAAR: je moet echt wel zelf veel inspanningen doen, dus op je eten letten (en het is gewoon een dieet hoor, je moet heel veel laten vallen), de oefeningen doen bij Infraligne of Bodystyling en eigenlijk daarbuiten uit nog extra beweging. Het heeft bij mij geholpen omdat ik er een veel regelmatiger eetpatroon door gekregen heb, maar je moet er dus wel blijvend op letten, anders krijg je het jojo-effect.
Persoonlijk zou ik niet meer teruggaan naar Infraligne, omdat ik niet vond dat ze erg motiverend waren. Je wordt twee keer per week gewogen, en als je bijgekomen bent, ook al is het maar 200 gram, schrijven ze dat met rode pen op je kaartje. Ik voelde me terug 6 jaar oud. Als je dan de keer erop was afgevallen, deden ze er zo luchtig over, in plaats van je even aan te moedigen. Maar dat kan natuurlijk ook dat ene centrum gelegen hebben.
In ieder geval: heel veel succes!

Marijke zei

@Beautyblush/Kelly en Saskia: dankje!
@Perfectly Unordinary: wat jammer dat ze je niet motiveerden! hoop dat ze dat bij Bodystyling wel doen! :-) dankje!