BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

zaterdag 6 maart 2010

Shoppinghaul!

Donderdag ben ik gaan shoppen op de Meir. Benieuwd naar mijn aankoopjes?

Ik begon mijn shoppingtrip met een heerlijke koffie van Starbucks! :-) Super dat er nu eentje in Antwerpen zit. Het was er best druk, maar de koffie was zo lekker! Het was het wachten waard. :-)


En ik als echte Lush fan kon ik de Lush winkel niet voorbijlopen... ;-) Ik heb voor een vriendin een big blue bruisbal gekocht en voor mezelf deze Magic Mushroom bubble bar. Die ruikt héérlijk...
Dan ging ik richting Meir. En op mijn wishlist stond een handcrème van L'Occitane. Ik heb er al zo veel goeds over gehoord dat ik hem gewoon moest testen! :-) Ik kocht hem in een rozengeur € 13. Toen de lieve verkoopster me nog een setje met mini handcreme en voetcreme liet zien, kon ik dat niet laten liggen ;-) Dat setje was € 9.50, normaal € 12, dus goede deal hé :-) En ik kreeg nog enkele samples: gezichtsserum, gezichtscreme en gezichtspeeling.

Ik ging ook eens piepen in de stadsfeestzaal. Ik was zo benieuwd naar de Friis & Company winkel. Helaas vond ik er niets naar mijn zin. Dan maar richting MAC en Instant Spa. Ik ben nog even bij Kiehls geweest ook. Niets gekocht, maar wel dit sample gekregen van een oogcrème.

Ik moest nog steeds mijn gratis Opi lakje uit de Hong Kong collectie ophalen. Ik koos voor Pearl Of Wisdom en ik zag er ook nog de mooie kleur Hearts Of Pink. Met die laatste steun je trouwens het kankerfonds. Altijd goed denk ik dan.

En de volgende halte was MAC. :-) Ik kocht er een AllThatGlitters oogschaduw en de painterly paintpot. Perfect voor elke dag te gebruiken.
En terug richting Rooseveltplaats... Ik ging nog even binnen bij Lush om wat bij te praten met Saskia. :-) En dan zag ik Sac D'Anvers. Een winkel vol met handtassen... Eens kijken kan geen kwaad dacht ik. ;-) En ik kocht er deze handtas voor maar € 15!
Dan weer de bus op en richting huis. :-) Jullie kunnen van al deze spulletjes nog reviews, swatches,... verwachten! Nog vragen, stel ze gerust in de comments! :-)

13 reacties:

Esmay zei

superleuke dingetjes gekocht! :D

Eva's beautyblog zei

Precies goed geshopt! Die oogcrème moet je zeker eens proberen.
Ga je binnenkort een review of swatch maken van die Painterly paint pot? Ooo, en die pink harts van opi is ook zeer mooi!!! ;D

Marijke zei

dankje ladies!
@Eva: er komt zeker een swatch/review van painterly. gebruik hem nu 2dagen in combinatie met allthatglitters en het is een supermooi effect voor een alledaagse look! :-)

Hanne zei

Mooie haul! :) Ik begin stiekem een beetje verliefd te worden op L'Occitane

Elske zei

Leuk!

Anoniem zei

Waar kan je in Antwerpen die OPI nagellakjes halen?

X Céline

steffi zei

die borstkanker nagellak zag ik gisteren ook, die is mooi van kleur!

Marijke zei

@Hanne: ja hé! ik ben ook wel benieuwd om meerdere dingen van hen te testen! :-)
@Elske: dankje!
@Celine: bij Instant spa, dat is schuins tegenover mac!
@Steffi: ja he, supermooi!

Tamarah zei

Wat een heerlijke shoplog =)je begon al erg goed met de starbucks hihii <3

Milou zei

Wat een leuke dingent allemaal!

Marijke zei

@Tamarah: ja, starbucks is lekker!! :-)
@Milou: dankje!

Eline zei

Hey, zou je eens een swatch kunnen tonen van de OPI pink of hearts nagellak? Die lijkt me supermooi!

Marijke zei

@Eline: de kleur komt niet zo mooi over op de foto... hier een linkje van een swatch van iemand anders!: http://www.properlymadeup.com/wp-content/uploads/2009/10/pink-of-hearts-opi.jpg