BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

maandag 31 mei 2010

Lush Beautyschool!

Woensdagavond had ik met Katia, Katrijn, Roxanne en Stephanie afgesproken om naar Lush te gaan. Er werd een beautyschool avondje gehouden! Leuk!!

Bij het binnenkomen kregen we meteen een glaasje appelsap aangeboden en mochten we in groepjes plaatsnemen aan de tafeltjes die met spekjes, watjes en een kom water gevuld waren...


En dan begon de verwennerij... Eerst bepaalde Saskia van Lush ons huidtype. Ik heb een gevoelige en droge huid en er werden dan ook producten gebruikt gebaseerd op mijn huidtype.

Ik werkte samen met Stephanie, een hele lieve meid!


Massage!! :-)Saskia vertelde ons stap voor stap wat we moesten doen...


en kijk maar eens hoe aandachtig we luisterden! ;-)Masker time!!
En terwijl het masker introk wisselden we om en mocht ik genieten... :-)


Mijn huid werd gereinigd met Ultrabland. Hiervan heb ik eens een sample gehad maar ik vond de geur niet fijn en heb het toen weggegeven zonder het te testen! En ik kan nu wel zeggen dat het zalig aanvoelde op mijn gevoelige huid. Misschien toch nog maar is een proefje van vragen? ;-) Na deze zachte reiniging werd de Breath Of Fresh Air toner gebruikt. (Fijn!!) Iets nieuws van Lush zijn de serumbars. Bij mij werd Saving Face gebruikt, speciaal voor de gevoelige huid. En daarna kreeg ik ook een maskertje. Ik weet alleen niet meer welk ze gebruikt heeft maar het zag er zo uit...


Katrijn en ik, met maskertjes!
Nadat de maskertjes waren afgehaald (heeft ons enige moeite gekost ;-)) werd er nog bepaald of we een roze of gele ondertoon hebben, dit door middel van doeken.
Dit was vooral fijn om te weten welke Colour Supplement we moesten gebruiken samen met de gekozen dagcrème. Ik was duidelijk roze en deze colour supplement werd bij mij gemengd met de Celestial dacgrème. Mijn gezicht zag er echt heel gezond uit!

Na al deze verwennerij hebben we natuurlijk ook geshopt! De haul kreeg je morgen te zien, want dit artikel is best lang geworden! :-)

Maar het was megafijn! Hopelijk komt er snel nog zo'n Lush Vip avondje! :-)