BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

maandag 10 mei 2010

Rituals Tao

Jullie hebben al een voorproefje gehad in het artikel over de PR Days, maar vandaag vertel ik jullie meer over de nieuwe Rituals producten! :-)

Deze nieuwe productlijn is gebaseerd op Yin & Yang, op het relaxen. De bestanddelen zijn Witte Lotus en Groene thee. De Witte Lotus is een symbool voor puurheid, spirituele groei en rust. De groene thee heeft het vermogen om het immuunsysteem te versterken en brengt rust! En ladies, de geur is alvast heel ontspannend. En zoals altijd vind je een doucheschuim, scrub,...

Tai Chi doucheschuim € 7.50Een schuimende douchegel met een ontspannende werking op lichaam en geest!

Wu Wei badschuim € 12.90


Een cremebad dat een diepe ontspanning bevordert en je huid zijdezacht maakt!

Mei Dao bodycrème € 14.90


Een rijke en voedende crème met een subtiele, zachte geur.

Lao Tze voetenbalsem € 9.50Deze voetbalsem geeft vermoeide voeten weer nieuwe energie en is geschikt voor dagelijks gebruik.

Wai Wang scrubcrème € 12.90


Deze heb zelf al en hij is heerlijk!! Binnenkort review! :-)


Yin bed and body mist € 14.90


Deze spray is goed bij meditatie of voor het slapengaan. Werkt rustgevend!

Je hebt ook nog een Stress Relief Serum voor € 9.90. Verfrissende pepermunt versterkt de concentratie en onze weerbaarheid tegen stress. Lijkt me ook heel fijn! Ik kan best een dramaqueen zijn, echt iets voor mij dus ;-)

En ook een massageolie voor € 11.90! Ohh, moet héérlijk zijn! Helaas heb ik niemand om mijn rug te masseren ;-) Deze slaag ik dan maar over ;-)

Dit zijn producten die ik eigenlijk allemaal wil testen! Echt, de geur hiervan is hemels, en kan me echt ontspannen. Ik wil vooral de bed & body spray, dat rollertje en de badschuim!

Binnenkort review over de scrub! Ik denk dat deze collectie ondertussen al in de winkel ligt! :-)

Dus als je in de buurt bent van een Rituals spring dan zeker even binnen om deze ontspannende en lekkere geur te ontdekken! :-)