BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

zondag 16 mei 2010

Resultaten Enquete

Ik heb de enquete afgesloten. Allemaal heel hard bedankt om de enquete in te vullen! Er zijn heel wat leuke reacties, tips en requests uitgekomen. Dus dankje wel ladies!!
Omdat jullie vast ook wel benieuwd zijn naar de resultaten, zal ik het even samenvatten :-)

De meeste onder jullie zijn tussen de 20-25. En voor de andere leeftijden zit het ongeveer gelijk. Ik vind het heel fijn dat elke leeftijd hier langskomt. Ik vroeg jullie ook uit welk land jullie kwamen. 60% is uit Belgie, 38% uit Nederland en 2 % uit andere landen. Al denk ik dat er hier fout geklikt is ;-)


Ik dacht altijd dat het commentsysteem niet goed werkte maar 92% kan gewoon vlot comments plaatsen! Leuk! :-) Heb je toch problemen en heb je requests? Mail dan even naar beautyblogmarijke@gmail.com.


Ook vroeg ik jullie of je het fijn zou vinden als ik een eigen domein aanmaak. Enkele onder jullie zeiden dat ik dat zelf moest beslissen, waar jullie helemaal gelijk in hebben. ;-) De meerderheid koos toch voor een eigen domein en dat komt er zeker! Alleen ben ik niet zo'n computerkenner en ga ik hiervoor hulp moeten inroepen! Maar ik heb zelfs al een leuke naam bedacht! I'll keep you updated! :-)


Dan de leukste vraag ;-) Welke artikels vind je het leukst? Hauls en reviews scoren het best. Maar ook de beautytips doen het goed! Ik ga dus proberen om meer beautytips te plaatsen. En
jullie zien heel graag filmpjes. Ik probeer er enkele op te nemen! En ik wil ook enkele 'favorieten' artikeltjes maken. (vb. favo lipglosjes,...) Jullie willen vooral meer reviews zien. Dus ik ga vanaf nu proberen om 2x/week een review te plaatsen! En de filmpjes komen er ook aan :-)


Op de vraag over welke categorie jullie nog willen (mode/recepten) kreeg ik enkele terechte opmerkingen. Dit is een beautyblog en dat is ook prioriteit! Maar het kan wel zijn dat er af en toe een fashion wishlist of een receptje komt. Maar wees gerust, het blijft een beautyblog!! :-)


Er komen nog leuke requests uit zoals stashfilmpjes, beautyhoekje, youtube tags, how to's ,... En jullie zijn het er allemaal over eens dat de artikels allemaal van mezelf zijn. Iemand zei het heel mooi: Je artikelen zijn echt van jou. Je lieve en rustige persoonlijkheid komt daarin naar voren. Dit is zo leuk om te lezen! :-) Ik wil ook nog even kwijt dat ik geen reviews schrijf als ik de producten nog niet heb getest. En mijn reviews zijn ALTIJD eerlijk! Ik krijg af en toe wel eens leuke spullen om te testen, maar dit wil niet zeggen dat de reviews dan niet eerlijk zullen zijn!En ik had het beloofd, aan deze enquete zat ook een winactie. Maar wat kon je nu winnen?


Een Lush Angels Delight zeepje! En spijtig genoeg kan maar 1 persoon dit zeepje winnen! Geloof me, jullie verdienen allemaal wel wat na die lieve reacties! :-) Maar goed, de winnares van het zeepje is PERFECTLY UNORDINARY! Proficiat girl!! Mail me even je adres en ik stuur het zeepje naar je op! :-) En aan de andere ladies, er komen binnenkort nog wel winacties aan! Nog eens bedankt allemaal voor het invullen van de enquete!

Nog een fijne dag!

Liefs Marijke