BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

donderdag 13 mei 2010

Review: Toni & Guy conditioner

Uit de goodiedoos haalde ik een conditioner van het merk Toni & Guy. Ik wou al langer iets proberen van dit merk en was dus happy dat dit in de goodiedoos zat :-)Het gaat om de volume conditioner. We me opvalt is dat de fles best groot is. Er zit namelijk 250 ml in deze fles. Wat ik ook zeker een pluspunt vind is dat de fles een pompje heeft. Handig!
Maar wat vind ik er nu van? Wel hij is megafijn! De textuur is zoals elke andere conditioner. Het maakt mijn haar zacht, goed doorkambaar en laat het mooi glanzen. Ook heb ik de indruk dat mijn haar er ietsje lichter door is. Mijn blonde highlights zien er mooier uit.
Zelfs het stijlen lijkt makkelijker te gaan! Je merkt het al, geen slecht woord over deze conditioner! Ok, een klein minpuntje dan ;-) De geur is vrij sterk! Maar eenmaal uitgespoeld blijft hij niet zo sterk hangen. Al een geluk. Over het volume effect kan ik niet zoveel zeggen want ik stijl mijn haar ;-)

Ik vind dit dus zeker een aanrader en ben van plan nog meer te testen van Toni & Guy! Ik weet dat ze bij Di mini's verkopen van dit merk. Dus ik zou zeggen, gewoon zelf is proberen! :-)