BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

vrijdag 21 mei 2010

Review: Rituals Tao Scrub

Vorige week liet ik jullie de nieuwe collectie van Rituals al zien. En vandaag krijgen jullie een review van de scrub. Ik mocht deze testen van UPR (persbureau), maar dit heeft mijn review zeker niet beoordeeld! Je mag gerust zijn, dit is een eerlijke review! :-)


De verpakking ziet er mooi uit, lichtgroen met witte bloemen. Ik vind dat je meteen ziet dat dit product ook bedoeld is om te ontspannen. De scrub is verrijkt met rustgevende Witte Lotus en huidverzorgende Yi yi Ren. De scrub hydrateert je huid zonder een vet laagje achter te laten en is een combinatie van een rijke crèmebasis en ultrafijne chinese bamboe. Klinkt allemaal goed, maar wat vind ik nu van deze scrub?
Zoals je ziet is de scrub eerst een crème en als je hem op je huid inmasseert voel je de kleine korreltjes. Het voelt een beetje 'zandachtig' aan. Maar hij scrubt wel op een milde manier! Voelt heel prettig aan op je huid. Hij scrubt stevig, maar zeker niet té hard. Moeilijk uit te leggen, maar ik vind het heerlijk! :-) Je hebt niet echt veel product nodig om goed te kunnen scrubben. Hij hydrateert mijn huid ook goed, normaal gebruik ik na een scrub nog een bodylotion maar dat is bij deze niet echt nodig. En over dat ontspannen: het werkt wel als ik in de douche sta, maar eenmaal uit de douche blijft het effect niet lang. Misschien wel in combinatie met de bodycream. Moet ik eens testen :-)


Hier zie je goed de korreltjes...
Ik vind deze scrub echt heel erg fijn en kan hem dus zeker aanraden! Ik ben vooral fan van de geur en wil nog enkele dingen aankopen uit deze Tao lijn.
De scrub bevat 200 ml en kost € 12.90.
Wat is jullie favoriet Rituals product?