BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

vrijdag 7 mei 2010

Review: L'Occitane hand/voetcrème!

Bij L'Occitane kocht ik deze mini voet en handcrème. Beide producten zijn voor een droge huid.

De tubes lijken klein (30 ml), maar je doet er best lang mee! Ik doe al ongeveer 2 maanden met deze tubetjes en gebruik ze elke dag! Deze vind ik ideaal om in je handtas of voor op reis.
Laat ik beginnen met de voetcrème.
Deze voetcrème bevat essentiele olie van lavendel wat zuiverend werkt, arnica extract dat roodheden en irritaties vermindert, munt dat verfrist en shea butter dat je huid voed. Klinkt heel erg goed, en dat is hij ook. Nu zou je denken dat hij best 'vettig' aanvoelt door de shea butter maar dat is niet zo. Deze voetcrème trekt snel in je huid in. Ook verfrist hij je voeten! Een heel fijn gevoel. Hier nog even een foto van de textuur...
Ik kan deze voetcrème dus zeker aanraden! En in vergelijking met de vorige voetcrèmes die ik heb gehad vind ik deze zeker het fijnst! Het is niet voor niets een bestseller bij L'Occitane!
En dan de bekende Shea Butter handcrème. Deze kreeg al een customer choice beauty award.
De handcrème bevat 20% sheabutter, honing, vitamine E, jasmijngeur en ylang ylang geur. Nu weet ik waarom hij zo lekker ruikt! ( i love ylang ylang!) :-) Deze crème voed de droogste handen! En ook dit is 1 van mijn nieuwe favorieten.
De textuur is wel wat rijker dan die van de voetcrème. Deze handcrème zou ik nu niet bepaald aanraden om in de zomer te gebruiken. Of misschien 's avonds. Maar laat ons zeggen dat dit een winter must have is! :-)
Ik kan beide producten dus zeker aanraden! Je kan ze kopen bij L'Occitane voor € 6 (30 ml)
Je hebt ook nog bodycrèmes, shampoos,... met deze shea butter! Ik weet volgende winter weer wat kopen! ;-)
Hebben jullie al producten getest van L'Occitane?