BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

woensdag 16 december 2009

Haul: The Secret Garden

Gisteren kwam mijn bestelling van The Secret Garden binnen!

Ik had niet zo heel veel besteld hoor, heb nog een grote bestelling van In De Watten die eraan komt! :-) Maar toen ik de Cucumber Soft Soap in de shop zag staan moest ik gewoon bestellen! Deze wil ik al zo lang!
Cucumber Soft Soap (gezichtszeep), 4 soy wax melts, Apple Delight scrub en Serena deed er nog een sample van een zeepje bij!
Ik heb de Cucumber Soft Soap al getest en die was heel fijn in gebruik. Voor het effect op mijn huid moet ik ze wat langer testen, maar je krijgt er zeker een review over! De andere spulletjes moet ik nog testen! :-)
Hebben jullie al besteld bij The Secret Garden en wat is jullie favoriet product?

6 reacties:

Maaike zei

Die komkommerzeep bracht me op ideetjes. Ik heb vorige week komkommergeur besteld bij de hekserij en ga experimenteren met komkommersap in mijn zeepjes. Klinkt heel fris zo. Ik vind haar producten altijd zo mooi verzorgd. Ik surf regelamtig eens naar 'r site, gewoon om te bewonderen. Maar bestellen ga ik niet meteen doen. De reden daarvoor is vrij logisch :p

Marijke zei

die komkommerzeep is heerlijk fris! haar productjes zijn stuk voor stuk supergoed! ben best wel benieuwd naar jou zeepjes! :-)

The Secret Garden zei

Dat zou je eigenlijk wel moeten doen Maaike, zo weet je tenminste hoe jouw zepen zouden moeten worden ;)

wij hebben in het begin ook van anderen besteld, we vonden ze zo heerlijk, dat wilden wij ook maken! en we hadden vergelijkings materiaal, heel handig.

dus kom op, niet zo gierig, gewoon een keer bestellen bij ons! ;D

Marijke zei

@Serena en Maaike: ja, Serena heeft helemaal gelijk :-) zeker eens bestellen!

Anoniem zei

Marijke & Serena jullie hebben helemaal gelijk! Je moet echt wat bestellen. Laatst had ik 1 Sweetie Pie bodybutter besteld en 1 Sweetie Pie soap voor je lichaam en omg, die geur ruikt zó enórm lekker! Hartstike hartstikke érg jammer dat je geen grote pot bodybutter heb,want de mijne is echt mini! Ik gebruik hem als handcreme! (en ik zou ook graag wat samples willen,hihi!)

Marijke zei

@Anoniem: ja hé, alles is zoo fijn! ja dat heb ik ook, mijn potje is ook snel leeg, gewoon omdat ik het zooo vaak gebruik! :-)