BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

donderdag 17 december 2009

Interview Lush met Saskia!

Dit interview heb ik een tijdje geleden gedaan, toen ik mijn 'oude' blog nog had. Sommige van jullie zullen dit misschien al gelezen hebben. Maar ik plaats het even opnieuw omdat er veel vraag was naar de tips voor gratis zeepjes enzo...
Saskia, de gerante van Lush Antwerpen beantwoorde enkele vragen!

Werk je al lang voor Lush?

Sinds vorig jaar 13 juni .. dus een jaar! Maar ik wou er werken vanaf het moment dat ik wist dat ze naar Antwerpen kwamen. Ik moest daarvoor mijn andere job opgeven en natuurlijk de opzegtermijn uitdoen ... vandaar dat het allemaal wat meer tijd vroeg.

Hoe is het om voor LUSH te werken?


Zaaaaaaaaaaaaaaalig!! Echt heel leuk! Het is niet minder zwaar of minder eisend dan een andere job, maar als je met plezier de producten gebruikt enz is het toch veel leuker!

Wat zijn jouw favoriete producten?

Heel heel erg moeilijke vraag want ik gebruik op tandpasta en make up na enkel lush als lichaamsverzorging .... Ik zou zeker niet zonder aqua marina, tea tree water en vanishing cream kunnen. De massagebars heb ik ook steeds in grote hoeveelheid in huis en de doucheproducten uiteraard. Ik ben niet zo'n badmens dus daar heb ik minder van in huis. Oh en de shampoo's!! Vooral de vaste vind ik zo handig! Ze werken niet enkel heel goed maar ze zijn ook nog eens heel makkelijk mee te nemen.

Welke producten vind je niet goed? (lastige vraag? Hihi)

Hmm niet goed ... dat is heel lastig want ik ben een echte 'lushie' en vind het meeste wel goed. Ik gebruik de badproducten minder vaak. Het enige wat ik niet lekker vind zijn producten met patchouli: maar dat is heel persoonlijk, ik krijg er hoofdpijn van en vind het niet zo lekker ruiken op mezelf.

Welke producten verkopen het beste?

Mensen die Lush pas leren kennen vallen het meest voor de bruisballen en schuimbaden. Ook de massagebars doen het goed.Het hangt ook wat van de ingesteldheid van mensen af: sommigen vinden het leuk om te experimenteren en gaan dan voor shampoobars en massagebars of douchejellies anderen houden het liever veilig en kiezen voor zeep en bruisballen. Nu is het meestal wel zo dat de producten op zich de mensen uiteindelijk overtuigen. Je voelt het verschil van kwaliteit en hoe de huid erop reageert en natuurlijk het leuke van de producten en je gaat steeds meer willen uitproberen.

Hebben jullie een klantenkaart, en hoe werkt die juist?

We hebben inderdaad een klantenkaart: voor elke €20,- die je uitgeeft, krijg je een stempel op de klantenkaart. Is de kaart vol dan krijg je 10% korting op de volgende aankoop.

Zijn er nog komende acties of aanbiedingen?

We hebben 2 acties die blijven doorlopen: als je 5 lege zwarte potjes (uitgewassen) binnenbrengt, krijg je van ons een gratis vers maskertje! En de tweede is nog makkelijker: als je je eigen tasje meebrengt óf je hergebruikt je Lush tasje krijg je telkens een stempel: verzamel je op die manier 5 stempeltjes krijg je van ons een stukje zeep gratis.Misschien dat er later nog een actie bijkomt, maar dat is nog niet zeker (ik hou je op de hoogte !)

Wanneer komt er nog eens een VIP avond?

Soms organiseer ik zelf een VIP avond, maar regelmatig doen we het met zijn allen: dus alle nederlandse shops en Antwerpen. Ik weet nu nog niet wanneer er een volgende VIP komt, maar je kan ook zelf één organiseren !Als je een groep mensen kan overtuigen om een avondje te VIP'en geef je ons gewoon een seintje: je word ontvangen met een drankje en een knabbeltje en je hebt de hele winkel voor jullie alleen. Je kan rustig meer uitleg vragen over elk product en indien gewenst krijg je een gezichtsverzorging, handmassage ... you name it! De enige voorwaarden zijn dat je met minstens 8 personen moet zijn en dat ieder voor minstens 25 euro dient te kopen (in praktijk wil dat zeggen dat je op voorhand een cadeaubon koopt van 25 euro voor het aantal personen dat zich inschrijft) Op die manier krijg je echt de hele VIP behandeling !
Wat zijn de must haves die écht iedereen MOET proberen?


Ik zou echt iedereen aanraden om eens een shampoobar, een massagebar en een scrubbar te proberen. Heel leuke producten die echt doen wat ze moeten doen en ook nog eens fun zijn! Voor het gezicht ben ik ervan overtuigd dat niemand de bal mis kan slaan met Angels on bare skin als scrub en met aqua marina als dagelijkse wash (zooooooo heerlijk en je krijgt er een poezilige zachte huid van !)

Zo, hopelijk zijn al jullie Lush vragen nu beantwoord! Moest je er nog hebben, stel ze gerust! Misschien kan ik ze beantwoorden en anders mail ik Saskia wel even!

Veel Lush plezier! :-)

3 reacties:

Lija zei

Wat een leuk interview, erg leuk om te lezen! En die actie van die zeepjes vind ik heel goed. Als ik nu 'gewoon' iets koop in winkels, hetzij kleding of tandpasta (om maar wat te noemen), ik hoef eigenlijk nooit een tasje. Ik neem zelf vaak een grote schoudertas mee, dus daar kan alles in. Ook met kleding doe ik dat vaak. Het scheelt natuurlijk dat ik midden in het centrum woon en zo thuis ben. Maar ik vind eigenlijk dat anderen ook minder plastic tasjes hoeven te gebruiken. Om weer terug te komen op het interview: ik ben nu wel heel benieuwd naar Aqua Marina! Heb jij die zelf wel eens gebruikt?

Tessa zei

handig om te weten :) xx

Marijke zei

@Lija: ik vind hem best fijn, maar gebruik toch liever angels on bare skin. maar je kan ook proefjes vragen hoor!