BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

woensdag 9 december 2009

Zeepjes opbergen...

Ik ben nog steeds op zoek naar een goede manier om mijn zeepjes en dergelijke op te bergen.

Op YouTube zag ik dit filmpje...
Alles is zo netjes opgeborgen! Lijkt me handig zo!

Trouwens, in dit filmpje zie je Lush zeepjes maar dit gaat natuurlijk ook voor de heerlijke spullen van In De Watten en The Secret Garden!

Mijn producten zitten in mandjes wat niet echt een goed overzicht geeft.

Hoe bergen jullie je zeepjes enzo op?

8 reacties:

Lisha zei

In een schoendoos , haha. Klinkt niet echt glam , maar het is wel een mooie schoendoos , hoor. De zeepjes zitten in zeeppapier - ik heb de indruk dat ze zo beter bewaren dan los. Plus , zo gaan ze ook niet naar elkaar ruiken : elk zeepje houdt z'n eigen geur en kleur.

Ioni zei

Ik heb de zeepjes die ik nog niet aangebroken heb in een oud spelletjes blik zitten. Daar bewaar ik ook mijn bath melts in.

Als ik de zeepjes aangebroken heb dan liggen ze in de douche cabine op een zeepplankje. Meestal gebruik ik maar 1 zeepje tot hij op is, daarna pak ik een nieuwe. Dus ik heb er altijd 1 in de douche, 1 bij de toilet wastafel en 1 in de keuken. :D

Marijke zei

@Lisha: een schoendoos kan ook mooi zijn hé ;-)

@ioni: dat is misschien nog het beste, zeepje per zeepje opgebruiken! :-)

Diana zei

Marijke, even geen reactie op je post maar iets anders. Elke keer als ik op jou site kom, komt er een popup van twitter over inloggen oid tevoorschijn. Doordat ik via jou links andere blogs bekijk, en weer op jou pagina terug kom, moet ik steeds dat ding wegklikken. Niet een vreselijk groot probleem , maar wel irritant. Kun je daar iets aan doen? Thanks.

Marijke zei

@Diana: hey, lastig hé... vind het zelf ook heel irritant, maar weet niet hoe ik dat ding wegkrijg... kga is kijken bij de instellingen...

Saskia zei

Die plastieken opbergboxen van Hello Kitty waarover ik je laatst informeerde zijn misschien leuk. Je kan er meerdere kopen als je een grote collectie hebt ;)

Marijke zei

@Saskia: ow, dat ben ik helemaal vergeten! sorry! goed idee! moet echt maar eens gaan kijken. bij Macro was het hé?

Saskia zei

ja, bij de macro. ik kan nu pas een comment achterlaten, want er was iets mis met een beveiliging ofzo...