BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

vrijdag 18 december 2009

The Story Of Katie Piper...

Ooit een reportage op TV gezien waar je achteraf niet goed van was? Ik had het deze week bij de reportage van Telefacts...

Dit is het verhaal van Katie Piper, een bloedmooi meisje wiens leven op één dag tijd enorm veranderde...Pff, ik krijg nog tranen in mijn ogen als ik het opnieuw zie! Ik vind dit meisje nog steed heel mooi, en ze heeft zoveel moed! Ik heb echt enorm veel respect voor haar!

Wat vinden jullie van deze reportage?

13 reacties:

Annelies zei

Oh, dit heb ik ook gezien! Het was idd echt aangrijpend.. Ik zat soms echt bijna met tranen in mijn ogen. Maar zo op het einde had ze zich zo helemaal opgemaakt en toen vond ik haar eigenlijk nog steeds mooi.. Volgens mij is dit echt een sterk meisje..

Caroline zei

Ik heb ook naar de reportage gezien van telefacts... Ik was zo ontroerd door de vechtlust van dit meisje!

Tessa zei

ik zag het ook op tv , vreselijk!

Nathalie zei

Ik heb het ook gezien, ik moest eigenlijk echt leren maar het was zo aangrijpend dat ik het gewoon af moest zien.
Ongelofelijk dat iemand zo iets kans doen! 25 jaar en dan door zoiets beroofd worden van je eigenheid. Je zag dat ze echt gewend is om elke dag toffe dingente gaan doen, en daar zat ze nu, terug inwonend bij haar ouders... Al ongeveer 30 operaties ondergaan op minder dan n jaar. Pf

http://www.vtm.be/telefacts/index.php?id=1034&p=26

--> Dit is de link. Over een aantal dagen kan je hier de reportage normaal herbekijken. Echt een aanrader.

steffi zei

wat erg zeg!

Maaike zei

Ja ik zag het ook en wou er ook dadelijk wat over gaan schrijven voor mijn blog. ( maar k laat het maar zo ;) want je hebt iedereen al goed op de hoogte gebracht). Ik was er ook niet goed van. Uiterlijk is niet het belangrijkste, maar als het je afgepakt wordt ... Doet het toch wel heel veel pijn, zeker als het met opzet was. Ik betrap mezelf erop te staren naar mensen met een verminkt gezicht. Ik wil niet staren, maar mijn ogen laten niet los. Ken je dat gevoel? En zulke reportages maken het begrijpbaarder hoe zulke gezichten kunnen ontstaan.

Marijke zei

@Nathalie: bedankt voor de link!
@Maaike: oh, ik vind het niet erg hoor als je er nog een artikeltje over maakt! ja, heb ook de neiging om te gaan staren... best lastig voor de mensen maar je, we kunnen er niets aan doen hé ;-)

Steffie zei

Dit is zeker vreselijk. Ik bid voor de vrouw. Ik wil wel opmerken, dat de persoon die dit op youtube heeft gezet het gebruikt voor racisme en dat vind ik jammer.

Chrissie zei

Verschrikkelijk zoiets.. dat mensen iemand zoiets kunnen aandoen. Zo iemand heeft geen geweten.
Dat meisje moet echt ongelooflijk sterk zijn om zo open (en eigl nog vrij kort na die gebeurtenis) haar verhaal te kunnen vertellen op tv.

Marijke zei

@Steffie: oei, dat wist ik niet! das al helemaal erg!

Myrna.. zei

Ja ik ken dat verhaal ook al een tijdje. Echt vreselijk!

Anoniem zei

Ik heb een stukje van de reportage gevolgd en ik was er ook door aangedaan! Goed dat je dit op je blog plaatst. Ik zal alleszins wat minder klagen als ik eens een puist op mijn wang heb, want dit meisje heeft pas ongeluk :-(.

Marijke zei

@Zefa: ja, zo denk ik er ook over! :-)