BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

maandag 21 december 2009

Nieuwe Stijltang

Een Chi tang of toch niet? Ik heb er lang over getwijfeld. Ik had al 2 stijltangen en vond 3 echt wel te veel ;-) Ondertussen is er eentje verkocht en de andere is niet zo super dus vond ik het tijd voor een nieuwe. En omdat ik een CHI stijltang toch wel duur vind, heb ik vorige week bij de kapper eentje gekocht van het merk WAHL.Deze stijltang word heel snel warm. De kapster had deze al enkele keren gebruikt op mijn haar en het stijlen ging zo snel en het blijft ook echt enkele dagen. Met mijn Babyliss tang blijft het mss 1 dag goed, en ik doe er 2x zo lang over!
Ik ben zo blij met deze stijltang! Mijn haar stijlen ging nog nooit zo snel. Alleen word deze tang wel veel warmer dan mijn andere dus is het wel even opletten ;-)

Ik kreeg er ook nog dit product bij.
Dit moet ik nog testen, maar daar komt binnenkort wel een review over!
De tang koste trouwens € 55.
Nog een fijne dag!

4 reacties:

Lija zei

Een goede stijltang is wel een geweldige investering hoor, dus geniet ervan :D Ik ga zelf nog op zoek naar een krultang met zo'n extra grote roller.

Tessa zei

looks good, en ik heb al dingen van Tec geprobeerd en die waren super hoor dus hopelijk jou testertje ook :d x

Eva zei

Ik heb ook lang getwijfeld over een Chi en heb het uiteindelijk niet gedaan, ik kon het precies niet opbrengen om er zoveel geld aan te geven. Ooit zal ik wel eentje kopen, (promoties in de gaten houden, hihi). Nu heb ik een Babyliss met nano-ceramische platen en ben er eigenlijk ook super tevreden over. Veel beter dan mijn vorige Babyliss steiltangen! Eva

Marijke zei

@Eva: ja, ik ben heel tevreden met deze! :-) Ik hoef geen chi meer nu ;-)