BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

zaterdag 5 december 2009

La Falaise

Vorige week ontving ik een pakketje van La Falaise. Een voor mij nog onbekend merk, maar daar komt nu dus verandering in! :-)


Over La Falaise:

La Falaise biedt een exclusief gamma van luxueuze en trendy zepen, badzouten, douchegels en bodylotions. De filosofie van La Falaise is heel eenvoudig: puurheid, schoonheid en perfectie zitten in de natuur. De producten van La Falaise zijn daar dan ook een samenstelling van. De producten worden gemaakt van de hoogst mogelijke concentratie van biologische en natuurlijke ingrediënten. Bestanddelen die perfect tot op de bron controleerbaar zijn. Gebruikers hoeven zich dan ook geen zorgen te maken over toxische chemicaliën, dierenmishandeling of milieuverontreiniging. La Falaise is puur biologische luxe voor de huid.
Elk product van La Falaise biedt een nieuwe zintuiglijke ervaring, en dit voor elk huidtype. La Falaise heeft tintelende combinaties gecreëerd van essentiële oliën met een natuurlijk parfum om de zintuigen te prikkelen en te betoveren. Heerlijk natuurlijk verrassend.
La Falaise vind je bij Origin’O en de betere natuurwinkel.
Klinkt geweldig hé! Deze producten zitten dus boordevol natuurlijke ingrediënten!

Binnenkort kan je hier dus uitgebreide reviews van verwachten, maar nu al enkele foto's!


mini bodylotion, badzout, 2 douchegels, scrubzeep en zeep met roosjes!
Ziet er fijn uit hé! Ben er in ieder geval superblij mee! En ik ga testen, testen, testen! :-)
Kan je niet wachten, check alvast de volgende websites... :-)

3 reacties:

Lija zei

Wat een leuke spulletjes heb je gekregen! Die scrubzeep ziet er leuk uit, net zo'n massage-ding :D

Tim van La Falaise zei

Hallo bloglezers. Mijn naam is Tim en werk voor het fantastische bio-gamma van La Falaise.

Ik wil nog even meegeven dat we sinds kort ook een echte FACEBOOK pagina hebben. En, onze fans trakteren we geregeld op een extraatje. Als lanceringsactie krijgt elke 100ste fan een leuk pakket (eigenlijk net zo eentje als hier op beautyblog Marijke besproken).

Iedereen veel plezier gewenst met La Falaise.

Marijke zei

hey tim!
wat fijn dat je hier een reactie achterlaat! Ik post de link van de facebookpagina bij de reviews! :-) Ik ben ondertussen al lid geworden!