BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

zondag 6 juni 2010

Bodystyling Update

Het is weer tijd voor een bodystyling update! Ik heb nu 16 beurten gehad en het gaat goed!! :-) Vorige week ben ik weer gemeten en ik was 21 cm kwijt! :-) En ook de kilo's blijven eraf gaan! Joepie!! In totaal ben ik nu dus al 55 cm én 8 kilo kwijt! Ik zit nu op 65.5! Nog 0.5 kg en ik heb mijn streefgewicht bereikt! Al mag er natuurlijk altijd iets meer af! ;-)

De oefeningen worden er natuurlijk niet minder zwaar op, maar het loont! En ik heb deze week een extra buikspieroefening bijgekregen omdat mijn buikje toch nog wel wat kwijt mag.

Ik heb nu nog 6 beurten over dus dat ziet er goed uit. En ik merk het ook aan mijn kleding, mijn broeken zakken af! En ik heb vorige week een linnen broek gekocht in maat 38!!! :-) Dat wil zeggen dat ik al ongeveer 2 kledingmaten kleiner kan kopen. Jihaaa! :-)

En over het eten, af en toe neem ik al wel eens een snoepje of een stukje chocola maar zolang je niet elke dag 1liter cola en een zak chips naar binnenspeelt is het wel goed. En de tussendoortjes zorgen er echt wel voor dat je minder snoept.

Ik ben dus helemaal happy al met het resultaat en heb mezelf dan ook eens goed verwend met een shoppingtripje richting Meir! De hauls komen er aan! :-)

Nog een fijne zondag en geniet nog van het zonnetje! Oke, even aanpassen, geen zon hier! Wel geniet dan van de regen ;-) en bekijk je favo film ofzo ;-)!