BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

maandag 7 juni 2010

Haul: L'Occitane

Zoals ik gisteren al zei heb ik mezelf eens goed verwend met een shoppingtripje op de Meir ! En mijn eerste stopplaats was L'Occitane! Ik weet niet wat het is maar tegenwoordig ben ik heel benieuwd naar alle producten uit hun shop! En de aanbiedingen met gratis mini's zijn altijd tof!

Ik vind de verkoopsters ook altijd vriendelijk en behulpzaam. Ik was even aan het rondkijken en er was een verkoopster die vroeg of ze me kon helpen. En toen zag ik de makeuplijn. Meteen stelde ze voor om enkele dingen uit te testen. Ze bracht de zonnepoeder, een blush en een lipgloss aan! En ik zag er meteen wat 'zomerser' uit want had een mooi bruin tintje gekregen!
En ik ben dan ook bezweken voor de zonnepoeder! En ik heb nog eventjes gekeken bij de mini's en zag er een bodylotion in de geur Cherry Blossom en deze ruikt héérlijk!
Het zonnepoeder is ook verpakt in een schattig tasje, net of je bloemzaadjes gekocht heb. ;-)
Pretty! :-) En hij ruikt naar roosjes!
Ik had nog een aanbiedingskaart waarmee ik bij aankoop van € 25 4 mini's kreeg van de Verbena producten. En de verkoopster gaf me ook nog enkele samples mee!
Nog even een close up van de mini's. Je krijgt een shampoo, conditioner, douchegel en bodymilk.
Dus ladies, ga naar een L'Occitane shop en laat je inschrijven voor ook zo'n leuke aanbiedingskaarten.
De poeder was best duur, € 26, maar gaf me zo'n mooe sunny glow op mijn gezicht dat ik hem niet kon laten liggen! De mini bodylotion was € 7, en ruikt zoo lekker! :-)
Hebben jullie al producten van L'Occitane getest?