BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

dinsdag 22 juni 2010

Miss Gosh, Is That You??

Altijd al gedroomd van een spetterende modellencarrière? Gosh kan jou droom waarmaken! Een team van make up artiesten staat klaar om jou te ontdekken. Tijdens de campagne van 22 juni tot en met 4 juli 2010 gaat de wedstrijd van start waarbij jij kans maakt om hét gezicht te worden van de Gosh glamourlook 2010.

Je wint een exclusieve GOSH fotoshoot met de professionele Gosh make up artiest en jij word het gezicht van de advertentie en materialen die gebruikt worden voor de Gosh glamourlook van het najaar 2010.

Hoe doe je mee met de wedstrijd?
1. Koop tijdens de waanzinnige actieweken (van 22 juni tot 4 juli) een product van Gosh en ontvang 1 Gosh product gratis. (1+1)
2. Je krijgt een activatiecode met jouw persoonlijke code.
3. Ga naar www.kruidvat.be/gosh en upload jou 'glamour' foto vanaf 28 juni. Natuurlijk gebruik je hierbij je mooiste Gosh make up producten.
4. Je kunt ook nog is meestemmen met de, door een professionele jury gekozen, top 15 glamourfoto's.
5. Vanaf 19 juli kan jij stemmen op je favoriete deelnemer. Het model met de meeste stemmen word het nieuwe Gosh model voor de eindejaarslook.

De winnaar moet beschikbaar zijn in de week van 16 t/m 22 augustus 2010 voor de fotoshoot.

Ladies, doen jullie mee? Ik zie mezelf niet echt als fotomodel, maar er zitten vast wel enkele modellen tussen mijn lezeressen! :-) Succes!!

En anders kan je natuurlijk profiteren van de 1+1 gratis!! :-)