BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

donderdag 24 juni 2010

Kiehls Event

Dinsdag trok ik samen met Eva en Stamatia naar Antwerpen voor het Kiehls event.

We hebben even moeten zoeken voor we het prachtige huis Happaert gevonden hadden, maar dat werd helemaal goed gemaakt door de supervriendelijke ontvangst door de ladies van Oona en Kiehls.

We kregen een zeer goede uitleg over alle nieuwe producten van Kiehls die eraan komen...

En zoals ik al zei, de locatie was echt prachtig! De productbesprekingen werden gedaan in verschillende kamers. De haarproducten stonden opgesteld in de supermooie badkamer!
De nieuwe haarproducten zijn op basis van Arganolie dat vooral pluizig haar gaat bestrijden. Maar elk haartype heeft wel baad bij deze producten want ze bevatten geen parabenen.
Dan gingen we naar de slaapkamer waar Idris ons opwachte. Idris was een heel charmante man die het ontzettend goed kon uitleggen. ;-) Hij is bij Kiehls ook niets voor niets Education Manager. Hij was ook zeer geinteresseerd in ons, en vond dat bloggers wel wat respect verdienen, hij zou het zelf nooit volhouden vertelde hij! Maar hij vertelde ons vooral wat de ingredienten en de werking is van de Midnight Recovery Treatment. Dit wondermiddel komt pas in september uit, maar wij kregen al een exemplaar mee om te testen! :-)
Daarna gingen we gezellig wat in de tuin zitten voor de bespreking van de volgende productlijn.


Dit is de Cross Terrain lijn. Gemaakt voor de avonturlijke mannen. Deze producten kan je als vrouw ook gebruiken hoor, enkele dan toch ;-) Zoals de voetcrème die al preventief werkt, ideaal voor shopdagjes! :-)
Dat zijn de nieuwste producten van Kiehls! In aparte artikeltjes zal ik nog verder ingaan op de nieuwe producten. Maar voor nu hebben jullie al een snelle update ;-) En ondertussen test ik met héél veel plezier de Midnight recovery Treatment voor jullie uit! :-)
Voor meer foto's kan je ook terecht op de site van Stamatia, zij heeft mooie foto's van de locatie!