BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

zaterdag 12 juni 2010

Fixeren van je make up

Tijdens de enquete kreeg ik een vraag om eens een artikel te maken over het fixeren van je make up. En hier is het! :-)
Zoals je op de foto kan zien heb ik wel enkele dingen waarmee ik mijn make up fixeer.

Als eerste de Dream Mat powder van Maybelinne, deze is heel erg fijn! En zoals de naam al zegt matteert deze je gezicht erg goed. Ideaal dus voor ladies met een iets vettere huid. Wat ook nog fijn is dat deze niet voor een 'poederig' laagje zorgt.

Dan de Gosh Translucent powder. Dit is een losse poeder en daar ben ik niet zo'n fan van. Heel mijn bureau hangt altijd vol als ik deze gebruik. Al zal dat wel mijn onhandigheid zijn :-)

En dan mijn favorieten! De MAC Mineralize Skinfinish Natural gebruik ik elke dag nadat ik mijn foundation of getinte dagcrème heb opgebracht. Zorgt voor een natuurlijk resultaat. I love it! :-)

En als laatste kan je ook nog een make up fixing spray gebruiken. Ik gebruik hiervoor de Fix+ Rose. (uit de limited collection Rose romance) maar je hebt ook altijd de gewone Fix+) Gewoon even sprayen op je gezicht en je make up blijft langer zitten en het soms 'cakey' effect is meteen weg doordat de poeder beter in je huid dringt! Je kan natuurlijk ook altijd een Evian spray nemen hiervoor! :-)

Dus een poeder en een fixing spray zorgt er voor dat je make up langer blijft zitten. Wat je ook kan doen is een primer gebruiken, maar daar maak ik nog wel eens een apart artikeltje van.

Hoe fixeren jullie je make up? Welke producten gebruiken jullie ervoor?